Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Πανικόβλητος ο Τσίπρας για το Σκοπιανό : «Κλάφτηκε» στην Μέρκελ γιατί ο Μητσοτάκης αποκάλυψε την βρόμικη συναλλαγή

Το τεράστιο πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο απερχόμενος ένοικος του Μαξίμου, στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της αντεθνική συμφωνίας για το Σκοπιανό, αποκαλύπτουν οι σπασμωδικές αντιδράσεις Τσίπρα.

Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, με την ολοκλήρωση της ταραχώδους προχθεσινής συζήτησης στην Βουλή, ο υπό κατάρρευση πρωθυπουργός επικοινώνησε με την (πολιτική) Προστάτιδα του Καγκελάριο Μέρκελ κυριολεκτικά... κλαψουρίζοντας, και προσπάθησε να "καρφώσει" τον Κυριάκο Μητσοτάκη...
Ο οποίος, υπενθυμίζουμε, αποκάλυψε στην Ολομέλεια της Βουλής, την Βρόμικη Συναλλαγή της Τελειωμένης Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το Σκοπιανό: "Δώστε μας την (πρόσκαιρη) μη περικοπή των Συντάξεων και εμείς θα αναγνωρίσουμε τα Σκόπια ως Βόρεια Μακεδονία.." ήταν το χυδαίο deal Τσίπρα με τον Γερμανικό παράγοντα.
“Με κυνισμό στήσατε έναν αντιπερισπασμό στην εθνική πληγή του Σκοπιανού. Θα σας πω τι συζητούν οι πολίτες. Ανταλλάξατε το Σκοπιανό με την μη περικοπή των συντάξεων. Ανταλλάξατε ένα μέτρο που δεν θα έπρεπε να ψηφίσετε με μια μείζονα εθνική υποχώρηση. Αυτό είναι το εισιτήριο που ταξιδέψατε από τις Πρέσπες στην Ιθάκη. Στις Πρέσπες που υπογράψατε την εθνική υποχώρηση και στην Ιθάκη την δήθεν έξοδο από τα Μνημόνια”, ανέφερε προχθές στην Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
“Να σας πω και τι λένε στις Βρυξέλλες πίσω από τις πλάτες σας; Ότι κάνεις Έλληνας πρωθυπουργός δεν ήταν τόσο εύκολος στην διαπραγμάτευση. Τα δώσατε όλα και με κομπασμό ισχυρίζεστε σήμερα ότι θα φέρνετε εδώ γουλιά γουλία το ποτήρι της ελάφρυνσης όταν πνίγεται τους Έλληνες με τα βάρη που εσείς φορτώσατε”, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Και ποιος άραγε σκεπτόμενος Ελληνας μπορεί να διαφωνήσει με τα όσα εύστοχα επεσήμανε στην Βουλή ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας;

Η σπασμωδικές αντιδράσεις Τσίπρα - έφτασε στον απώτατο εξευτελισμό να... κλαφτεί στην Μέρκελ - αποδεικνύουν την απόλυτη Πολιτική Απελπισία του αλλά και τον Πανικό του μπροστά στην επερχόμενη Συντριβή του.
Οι εξελίξεις πλέον θα είναι ραγδαίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: