Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Μητσοτάκης: Υπάρχει ένα ρεύμα πολιτικής αλλαγής που λέει «αρκετά κύριε Τσίπρα...» [Video & Photos]

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε από την Πάτρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη.
«Είστε ο μακροβιότερος μνημονιακός πρωθυπουργός κύριε Τσίπρα. Επιβάλατε 10 δισ. αχρείαστα μέτρα, ήρθατε τώρα και επιστρέφετε το ένα εκατομμύριο. Δεν εξαπατούνται οι πολίτες με όλα αυτά»... 
ξεκαθάρισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι χρέος όλων είναι αυτόν τον θυμό που αισθανόμαστε και κυρίως οι νέοι άνθρωποι να τον κάνουμε όλοι μαζί μία δύναμη αισιοδοξίας.
«Ένας θυμός που θα πείσει τους πολίτες να καταδικάσουν στην κάλπη τον κύριο Τσίπρα, αλλά και να στηρίξουν τη δική μας πρόταση», σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
«Ο Νεκτάριος Φαρμάκης είναι ένα νέο στέλεχος με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία και θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έβαλε ψηλά των πήχη των προσδοκιών για την Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν πολιτικό πρόσημο και στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να αναδειχθεί νικήτρια και στις 13 περιφέρειες κάτι το οποίο θα πετύχουμε. Υπάρχει ένα μεγάλο ρεύμα πολιτικής αλλαγής που λέει αρκετά στον κύριο Τσίπρα. Ήρθε η ώρα να πάμε την Ελλάδα μπροστά, το ρεύμα αυτό θα εκδηλωθεί και στις 13 περιφέρειες», ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η δική μας πολιτική πρόταση βάζει την αναπτυξιακή λογική σε πρώτο πλάνο σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
«Σας θέλω όλους μαζί, τα κομματικά στελέχη. Όχι μόνο γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη αξιόπιστη δύναμη στην Ελλάδα αλλά γιατί έχουμε το σχέδιο για να αλλάξουμε τη χώρα.
Θέλω τα παραδοσιακά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κοντά μας, όλους αυτούς που δεν το έβαλαν κάτω όταν κάποιοι έσπευδαν να μας ξεγράψουν. Η Νέα Δημοκρατία έχει ρίζες στην ελληνική κοινωνία.
Θέλω κοντά μας και όλους αυτούς που στην πορεία του χρόνου μας εγκατέλειψαν πικραμένοι και έφυγαν από κοντά μας γιατί το διακύβευμα για τη χώρα είναι πολύ μεγάλο. Θέλω όμως κοντά και τους ανθρώπους που μας αντιμετώπιζαν με καχυποψία. Τους υποσχόμαστε ότι δε θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους. Τους λέμε ότι θα δουλέψουμε σκληρά», σημείωσε οΚυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία αγωνίζεται για την Ελλάδα της κοινής λογικής που θα κάνει πράξη την επανάσταση του αυτονόητου.
PHOTOS: thebest.gr / tempo24.news
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: