Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Champions League: Αγγιξε το θαύμα της ανατροπής η ΑΕΚ, ήττα (2-3) από την Μπενφίκα [βίντεο]

Ο Κλωναρίδης /Φωτογραφία: EUROKINISSI

Παραλίγο επική ανατροπή στο ΟΑΚΑ!

Σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό βράδυ στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει με 0-2 νωρίς-νωρίς, αλλά ισοφάρισε σε 2-2 και τελικά από μία ολιγωρία έχασε με 2-3 από την πανίσχυρη Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Άγγιξε το θαύμα η ΑΕΚ, αλλά στο τέλος στάθηκε άτυχη και ηττήθηκε 3-2 από τη Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ, στη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League. Οι «Αετοί» προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με τους Σεφέροβιτς (6΄), Γκριμάλντο (15΄), η Ενωση ισοφάρισε με τον Κλωναρίδη (53΄,63΄), έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά στη μοναδική επιθετική προσπάθεια της Μπενφίκα...
στο β΄ ημίχρονο, ο Άλφα Σεμέντο διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 74΄. 
Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ρούμπεν Ντίας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου (λ.τρ. Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες (80΄ Γκάλο), Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Πόνσε (λ.τρ. 61΄ Γιακουμάκης)
ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ρούι Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Κόντι, Γκριμάλντο, Φέισα, Γκέντσον, Πίτσι (62΄ Αλφα Σεμέντο), Ράφα (84΄ Σέρβι), Σάλβιο (46’  Λέμα), Σεφέροβιτς
Στο άλλο ματς του ομίλου της ΑΕΚ, Μπάγερν Μονάχου-Αγιαξ 1-1. Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ.
Η βαθμολογία:
1. Αγιαξ 4
2. Μπάγερν Μονάχου 4
3. Μπενφίκα 3
4. ΑΕΚ 0
ΤΑ ΓΚΟΛ

Δείτε τα στιγμιότυπα εδώ:



Δεν υπάρχουν σχόλια: