Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

«Ρουκέτες» Κοτζιά κατά Τσίπρα και Καμμένου - Απειλεί με αποκαλύψεις

Με αποκαλύψεις απειλεί την κυβέρνηση ο Νίκος Κοτζιάς και παράλληλα εξαπολύει επίθεση σε Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών φαίνεται αποφασισμένος να μην αφήσει το θέμα να κλείσει με την αποχώρησή του από την κυβέρνηση και εξακολουθεί να θεωρεί ότι έμεινε ακάλυπτος συνδέοντας μάλιστα τις εξελίξεις με την υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών και τη στάση του Πάνου Καμμένου.
«Πίσω από τους υβριστές υπάρχει ανηθικότητα»... δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας της κίνησης "Πράττω" και πέταξε το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα να δημοσιοποιήσει αν θέλει την εννέα σελίδων παραίτησής του για να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι «πολιτικά ακατανόητη η παραίτησή μου».
Μάλιστα, ο Νίκος Κοτζιάς προειδοποίησε στέλνοντας εμμέσως μήνυμα στον Πάνο Καμμένο ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες με άλλους βουλευτές ή και με άλλα κόμματα ώστε να δημοσιοποιείται η ορθή ή μη χρήση απορρήτων κονδυλίων που έχουν άλλα υπουργεία.
Ακόμα, εξέφρασε την ενόχλησή του για τις διαρροές που δείχνουν την κατεύθυνση κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών.
«Δυστυχώς τα ξεφτιλίζουν όλα», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.
Παράλληλα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών δίνει απάντηση σε όλους όσοι από την κυβέρνηση και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισαν ακατανόητη την παραίτησή τους παραπέμποντας σε όσα αναφέρει στην προς τον Αλέξη Τσίπρα επιστολή ενώ εκφράζει την απορία του για τον  σε βάρος του όπως χαρακτηριστικά «οχετό».
«Ενώ λέμε να μην είμαστε προσκολλημένοι στις καρέκλες, όταν βλέπουμε έναν να κάνει το καθήκον του τότε τον υβρίζουμε. Πίσω από τους υβριστές υπάρχει ανηθικότητα», τόνισε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.
Τέλος, επέμεινε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να προχωρήσει γιατί σε αντίθετο ενδεχόμενο «δυστυχώς θα καταλάβουν τις αρνητικές εξελίξεις ακόμη και αυτοί που σήμερα την πολεμούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: