Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Έμμεση απάντηση Καμμένου σε Κοτζιά: Εσύ κάνεις διαρροές σε «πιστόλια της διαπλοκής»

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣΈμμεση απάντηση στον Νίκο Κοτζιά και στα όσα είπε για την κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο στο υπουργικό συμβούλιο, δίνει ο υπουργός Αμυνας.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε retweet άρθρο στο olympia.gr το οποίο αναφέρεται σαφώς στα όσα υποστήριξε την Τρίτη σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
Μεταξύ άλλων... ο κ. Κοτζιάς υποστήριξε στο Κρήτη TV πως ο Πάνος Καμμένος στο περίφημο υπουργικό, «άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους».
Κατόπιν αυτού, ο υπ. Αμυνας -υιοθετώντας ουσιαστικά το άρθρο στο olympia.gr - απαντά εμμέσως στις αιτιάσεις Κοτζιά, λέγοντας πως τις διαρροές δεν τις έκανε ο ίδιος αλλά ο παραιτηθείς ΥΠΕΞ και πως πρόκειται για μυθεύματα και συκοφαντίες.
   
Το άρθρο που αναδημοσίευσε ο υπουργός Άμυνας αναφέρει:
«Αυτοί που πολιτεύονται με «διαρροές», μην ενοχλούνται μετά από την μπόχα. Ζούμε την εξωφρενική κατάσταση να έχουμε πολιτικούς που συκοφαντούν τους «αντιπάλους» ή μη με νυχτερινές διαρροές σε πιστόλια της διαπλοκής και έπειτα σχολιάζουν τις δικές τους διαρροές «περισπούδαστα και εξοργισμένα»!
Και οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, παρουσιάζουν τις διαρροές του συνομιλητή τους ως θέσφατα, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά την προπαγάνδα την οποία κάνουν. Και στήνουν ολόκληρα σενάρια πάνω σε διαρροές που οι ίδιοι διακίνησαν!
Όσο λοιπόν αφορά τον Πάνο Καμμένο, ουδέποτε προέβη σε οποιαδήποτε διαρροή προς οποιοδήποτε πιστόλι της διαπλοκής. Τα πιστόλια της διαπλοκής είναι διαχρονικά απέναντι του.
Αν είναι ένας πολιτικός ο οποίος μιλά ευθέως, έξω από τα δόντια και επώνυμα, αυτός είναι ο Καμμένος. Όσοι λοιπόν πάνε να του χρεώσουν μυθεύματα και συκοφαντίες που οι ίδιοι έχουν διακινήσει, έχουν γίνει αρλεκίνοι και όχι μόνον πολιτικοί».
Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: