Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ύποπτη σιωπή της κυβέρνησης μετά τον σάλο για τα 50 εκ.€ που φέρεται να έδωσε ο Σόρος για το Σκοπιανό [Photos & Video]


Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη-«βόμβα» του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, για όσα ειπώθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο της 16ης Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Κοτζιάς αποκάλυψε ότι στο υπουργικό συμβούλιο, κατά τη διάρκεια του οποίου ήρθε σε σύγκρουση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, και στη συνέχεια ουσιαστικά εξωθήθηκε σε παραίτηση, ο Πάνος Καμμένος είπε πως η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Τζορτζ Σόρος.
Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έκανε μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία ότι...
δόθηκαν 50 εκατομμύρια ευρώ από τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος για να προωθηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών.
Ωστόσο, η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει για την αποκάλυψη του Νίκου Κοτζιά σε τηλεοπτική συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης.
Το θέμα των δηλώσεων Κοτζιά ανέδειξαν με ερωτήσεις τους τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και το Κίνημα Αλλαγής, όμως ούτε το Μαξίμου, ούτε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχουν εκδώσει κάποια ανακοίνωση με την οποία να απαντούν στο θέμα.
«Ο πρωθυπουργός έκανε γενικές αναφορές, είπε τα ουδέτερά του, ότι πρέπει όλοι να είναι στα πλαίσια της ίδιας γραμμής», τόνισε ο Νίκος Κοτζιάς. μιλώντας χθες στο Κρήτη TV.
«Η άλλη πλευρά (σ.σ. έτσι αποκαλούσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τον Πάνο Καμμένο, χωρίς να τον κατονομάζει) έλεγε ότι “τα συμφωνήσαμε χθες με τον πρωθυπουργό στη Λέσχη Αξιωματικών”, εγώ δεν ήξερα τι ειπώθηκε. Κλείνοντας ο πρωθυπουργός, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα, ο κ. Τσίπρας διεκόπη από τον υπουργό Άμυνας, ο οποίος άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση, για να αγοράζει ξένους. Ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός. Και εγώ είπα τότε, ότι σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και η παραβίαση να καλύπτεται από ένα τόνο λάσπης, δεν μπορώ να συμμετέχω», ανέφερε ο Νίκος Κοτζιάς.

Δείτε όλη την συνέντευξη. Μετά το 21ο λεπτό είναι το επίμαχο σημείο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: