Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Η ευχή του Γιώργου Κούδα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη [video+εικόνες]

Το περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιήγησής του στους χώρους της 83ης ΔΕΘ...

Τον κύριο Μητσοτάκη υποδέχτηκαν στο σταντ του Δικεφάλου του Βορρά ο ζωντανός θρύλος της ομάδας, Γιώργος Κούδας, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Ζαγοράκης, ο βουλευτής του κόμματος, Σταύρος Καλαφάτης και ο πρώην γενικός γραμματέας δημοσίων έργων Στράτος Σιμόπουλος.
Ο κ. Μητσοτάκης σε μία σύντομη συνομιλία που είχε με τους παρευρισκομένους τόνισε ότι η ΝΔ θα κάνει ότι μπορεί για την υλοποίηση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Κούδας τόνισε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη ότι εύχεται να εγκαινιάσει ο ίδιος το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.
"Χαρά μου θα είναι να το εγκαινιάσω, να γίνει ένα γήπεδο κόσμημα, αντάξιο της ιστορίας του συλλόγου και να φιλοξενήσει στο μέλλον μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το γήπεδο που το αξίζει", τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
Αξίζει να σημειώσουμε πάντως, ότι οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ, αντί για φανέλα επέλεξαν να δώσουν στον κ. Μητσοτάκη ένα έμβλημα του ΠΑΟΚ να κοσμεί το γραφείο.

ΠΗΓΗ: thestival.gr, seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια: