Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Διαφήμιση για τα «Χρυσά Παιδιά» του Κυριάκου η πρωτοφανής στοχοποίηση τους από το Καθεστώς

Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για τα «Χρυσά Παιδιά» του Κυριάκου από αυτή την πρωτοφανή στοχοποίηση που δέχονται τους τελευταίους μήνες από το Αδίστακτο Καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η πρόσφατη μοναδική στα Μεταπολιτευτικά χρονικά απόπειρα Σύλληψης ενός κορυφαίου (θεσμικά) πολιτικού στελέχους στα γραφεία του κόμματος, που παραπέμπει σε πρακτικές Καθεστώτων Μαδούρο, Πούτιν ή Ερντογάν προκαλεί οργή τους σκεπτόμενους Δημοκρατικούς πολίτες της χώρας και βεβαίως λειτουργεί νομοτελειακά υπέρ αυτού που διώκεται: 
Της Ζαχαράκη και της Νέας Δημοκρατίας εν προκειμένω.
Βεβαίως  φανταστείτε τι θα συνέβαινε στην χώρα, εάν τολμούσε... το 2012-2015 ένας Δεξιός εκδότης ή ένας ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ Δημοσιογράφος να ζητούσε π.χ. την σύλληψη Σκουρλέτη (διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ) επί κυβερνήσεως των… εθνοπροδοτών Σαμαρά-Βενιζέλου. Θα γινόταν «επανάσταση» στην χώρα, αφού οι… μανούλες στην Προπαγάνδα Αριστεροί - κυριολεκτικά «επιστήμονες» στην ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ των στελεχών τους- μέχρι και… συναυλία συμπαράστασης έξω από την Κουμουνδούρου με γκεστ σταρ τον Κραουνάκη θα διοργάνωναν!

Χθες ήταν η Ζαχαράκη, προχθές ο Ρωμανός, σήμερα ο Κυρανάκης.
Ο Αλήτικος, Χυδαίος και Φασιστικός μηχανισμός Μπούλινγκ των… καλόπαιδων των υπογείων του Μαξίμου, σε αγαστή συνεργασία με το γνωστές ορνινάτσες – υπηρετικό προσωπικό του Καθεστώτος τύπου Αντώναρου, δεν στοχεύουν  τυχαία στα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Αυτή η «φρεσκαδούρα» που βγάζει προς τα έξω η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου, τα μορφωμένα, επιθετικά αλλά και με απολύτως συγκροτημένο πολιτικό λόγο νέα στελέχη είναι που τρομάζουν τον Τσίπρα και τον Μαξίμου.

Κάντε τώρα συγκρίσεις Ζαχαράκη Vs Πολάκης, Ρωμανός Vs Κουρουμπλής, Κυρανάκης Vs Σκουρλέτης.

Είναι δυνατόν ποτέ να ηττηθεί επικοινωνιακά  η νέα dream team του Κυριάκου, στην τηλεόραση , στο Διαδίκτυο ή οπουδήποτε αλλού από τα απολιθώματα του χθες;
Αναφερόμαστε ενδεικτικά στα τρία παραπάνω πρόσωπα κυρίως γιατί έχουν στοχοποιηθεί από τους παρα-μηντιακούς μηχανισμούς του Καθεστώτος τους τελευταίους μήνες.
Έρχονται και άλλα δεκάδες νέα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε πρώτο πλάνο το επόμενο διάστημα. Πολιτικά πρόσωπα που έχουν ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΊ, που διαθέτουν Μόρφωση, Συγκρότηση, Όρεξη για δουλειά.

Η Νέα Δημοκρατία ΑΛΛΑΖΕΙ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ για αυτό και το Καθεστώς επιτίθεται Στοχευμένα και βάση Σχεδίου με πρωτοφανή λύσσα στο περιβάλλον του Μητσοτάκη.
Αυτή την εξέλιξη της Νέας Δημοκρατίας θέλει να αποτρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν θα τους περάσει όμως…

Δεν υπάρχουν σχόλια: