Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Ιδού πως στήθηκε η απάτη με την πρόσληψη της Νοτοπούλου [έγγραφο]

Αποκαλυπτικό είναι το κείμενο της σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με την οποία η νέα υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, προσελήφθη στον δήμο Θεσσαλονίκης στις 30 Μαΐου 2012.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου προσελήφθη με την ειδικότητα της εργάτριας καθαριότητας,σύμφωνα με την σύμβαση.
Παρόλα αυτά όπως η ίδια αποκάλυψε χθες στην ΕΡΤ ουδέποτε εργάστηκε ως καθαρίστρια αλλά αντίθετα προσέφερε τις εργασίες της... στο περίπτερο τουρισμού.
Στην πρώτη της συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης διέψευσε δημοσιεύματα που μιλούσαν για «φωτογραφικό διορισμό».
«Η σύμβαση εργασίας στον δήμο δεν ήταν φωτογραφική. Γνωρίζουμε πως οι δήμοι καλύπτουν πάγιες ανάγκες. Εργάστηκα στο Περίπτερο Τουρισμού. Θα ήταν τιμή μου να δουλέψω ως καθαρίστρια» σημείωσε.
Την ίδια ώρα η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί ευθέως την Κατερίνα Νοτοπούλου πως διέπραξε μια καλοστημένη απάτη.
Σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, τόνισε πως η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν μπορεί να συμμετέχει στο υπουργικό συμβούλιο εξαιτίας της συγκεκριμένης απάτης, όπως είπε.
Ο Νίκος Ρωμανός τόνισε ότι: «η συνέντευξη της νέας υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης αποκάλυψε χθες μια καλοστημένη απάτη στην οποία μετείχε και η ίδια.
Η Κατερίνα Νοτοπούλου παραδέχθηκε ότι τρύπωσε στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως συμβασιούχος καθαρίστρια, αλλά δεν έκανε ποτέ αυτή τη δουλειά καθώς είχε συμφωνήσει από πριν να βολευτεί σε θέση γραφείου».
Και προσθέτει: «Μια εργαζόμενη στην καθαριότητα, προφανώς μπορεί να γίνει υπουργός. Όπως και κάθε νέος άνθρωπος που κρίνει ο πρωθυπουργός ότι μπορεί να μετέχει στο υπουργικό συμβούλιο.
Όχι όμως η κ. Νοτοπούλου, η οποία διέπραξε απάτη. Διότι αυτό που παραδέχθηκε στη συνέντευξή της είναι ότι εκμεταλλεύτηκε τις ελλείψεις που υπάρχουν στην καθαριότητα για να μπει από το παράθυρο σε θέση γραφείου του δήμου Θεσσαλονίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: