Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ντροπή σου κ. Γιουνκέρ


Αποτέλεσμα εικόνας για Γιουνκέρ
Η απάτη δεν είναι μονοπώλιο των Ελλήνων πολιτικών και του κ Τσίπρα. 
Ευρωπαίοι συνάδερφοί τους το αποδεικνύουν καθημερινά. Χτες ο πρόεδρος της Κομισιόν κ Γιουνκέρ αράδιασε τόσα ψέματα που η Ιστορία κρύφτηκε από ντροπή. 
Λιβανίζοντας τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον ελληνικό λαό, ο οποίος πλήρωσε τις δικές του αμοραλιστικές πολιτικές μαζί με τις αντίστοιχες του κ Τσίπρα...

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος νομίζει ότι επειδή υπάρχουν Έλληνες που δοξάζουν τον κ Τσίπρα, όλοι οι Έλληνες είναι χάπατα και αμνήμονες. Και μ αυτό το σκεπτικό φρόντισε χτες να αναπαραγάγει την προπαγάνδα του κ Τσίπρα ότι η Ελλάδα βγήκε από τα προγράμματα, τη στιγμή που η Ελλάδα μόλις μπήκε στο βαθύτερο 40ετές πρόγραμμα. Στο οποίο την έβαλε ο κ Τσίπρας.
Ο προστάτης του Έλληνα πρωθυπουργού ήδη από το 2014, που η τότε κυβέρνηση δεν έκανε όλα τα χατίρια της γερμανικής και ολλανδικής οικονομικής και πολιτικής ελίτ, είχε χτες το θράσος να μας πει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, που δεν διαπραγματεύτηκε τίποτε και δέχτηκε εδώ και 3 χρόνια κάθε απαίτηση των δανειστών και των γεωπολιτικών δυνάμεων, «δεν ήταν και ο πιο εύκολος διαπραγματευτής»!
Δεν ήταν ο πιο εύκολος διαπραγματευτής ο άνθρωπος που έδωσε όλη την ελληνική περιουσία, όλη την εργασιακή συνθήκη, όλη την ελληνική οικονομική πολιτική στους δανειστές και όλη την εξωτερική πολιτική στη Γερμανία και τις ΗΠΑ, που είναι προϊστάμενοι του Eurogroup, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ! Δηλαδή των δανειστών!
Αποτέλεσμα εικόνας για Γιουνκέρ
Είχε το θράσος χτες ο κ Γιουνκέρ, που χειροκροτούσε με τον κ Σόιμπλε την ανέλιξη του κ Τσίπρα στην εξουσία, προκειμένου να ξεφορτωθεί την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου, για να έχει έναν πιο εύκολα χειραγωγούμενο πρωθυπουργό, να μας πει ότι ήταν η κυβέρνηση Τσίπρα και ο ίδιος που κράτησαν τη χώρα στο ευρώ! Ενώ ξέρουν ακόμα και οι γάτες στις Βρυξέλες ότι ο κ Τσίπρας επεξεργαζόταν έξοδο από το ευρώ και ήταν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι, που με τις ψήφους τους τον Αύγουστο του 2015 στη Βουλή κράτησαν τη χώρα στην ευρωζώνη. Αντί να ρίξουν μια κυβέρνηση ανίκανων απατεώνων.
Είχε το θράσος ο κ Γιουνκέρ να …πλέξει το εγκώμιο του ελληνικού λαού για «τις θυσίες» που έκανε ως «δουλειά» για να βγει η Ελλάδα «από το πρόγραμμα»! Το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι του κ Τσίπρα και του κ Καμμένου και το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός δεν έκανε καμιά θυσία, αλλά υπέστη και υφίσταται τη ληστεία τριών μνημονίων και τη ληστεία των ευρωπαϊκών οικονομικών δυνάμεων για να διασωθούν οι τράπεζές τους, όπως ομολογούν πια και πάμπολοι ευρωπαίοι πολιτικοί, δε βολεύει τη ρητορική του κ Γιουνκέρ.
Και λιβάνισε ο κ Γιουνκέρ τη δήθεν αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού, που υφίσταται καρτερικά την εξόντωσή του! Μας δουλεύει κι όλας! Ποια αξιοπρέπεια! Ελάχιστοι τριτοκοσμικοί ίσως λαοί θα έδειχναν το ραγιαδισμό που έδειξε και δείχνει ο ελληνικός λαός, πληρώνοντας αδιαμαρτύρητα τις αμαρτίες των απατεώνων πολιτικών του. Ψηφίζοντάς τους κι όλας! Χωρίς να τους έχει πάρει στο κυνήγι. Νυν και πρώην.
Λιβανίζει τον κ Τσίπρα ο κ Γιουνκέρ, όπως και σχεδόν όλοι οι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες σε Ευρώπη και ΗΠΑ, που τον θέλουν σαν τρελοί. Όπως ομολογούσε ο κ Σόιμπλε πριν 2 χρόνια, προτιμούσε να έχει τον ΣΥΡΙΖΑ πειθήνιο στην κυβέρνηση παρά απέναντι να πετροβολάει μια άλλη κυβέρνηση. Μπορούσε και έκανε- και κάνει- τα ίδια και χειρότερα στον ελληνικό λαό με τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να ανοίγει ρουθούνι.
Όπως ομολογούν και σήμερα ΗΠΑ και ΕΕ, περίμεναν δεκαετίες να εμφανιστεί Έλληνας πολιτικός που να δεχτεί να υπογράψει όσα κατάπτυστα και προδοτικά υπέγραψαν Τσίπρας- Καμμένος- Κοτζιάς για τα Σκόπια. Και τρέχουν όλοι στα Σκόπια να εξασφαλίσουν ότι τα αντιρωσικά ψυχροπολεμικά τους σχέδια θα πραγματοποιηθούν στα Βαλκάνια, επιτέλους, μετά από 300 χρόνια!
Επιπλέον, ο κ Γιουνκέρ ως ΕΕ, παρέα με την πολιτική των ΗΠΑ και συνεπής στο δόγμα «ας πληρώνουν Βρετανία και ΗΠΑ για την ασφάλεια της Ευρώπης», έχει κάθε λόγο να λιβανίζει τον κ Τσίπρα. Τον μόνο Έλληνα πρωθυπουργό από εποχής χούντας, που συμφωνεί με την Ουάσινγκτον να παραδώσει περισσότερες στρατιωτικές βάσεις και διευκολύνσεις στους Αμερικανούς, όπως αποκαλύπτει η Wall Street Journal.
Για να βάλει ο δειλός και άπατρις πρωθυπουργός τη χώρα μας πιο βαθειά στο πεδίο των συγκρούσεων των ΗΠΑ με οποιονδήποτε συγκρούεται η υπερδύναμη. Μόνο και μόνο για να του διασφαλίζει υποστήριξη της καρέκλας του. Γι αυτή την καρέκλα και μ αυτά τα ανταλλάγματα πούλησε τη Μακεδονία.
Ο κ Γιουνκέρ, όπως και όλοι οι ευρωπαίοι πολιτικοί, υπερασπίζονται πρώτα τα συμφέροντα της πατρίδας τους, με οποιονδήποτε τρόπο. Και χρησιμοποιούν κάθε αφελή, ευεπίφορο σε πιέσεις, διεφθαρμένο, μωροφιλόδοξο και αδαή ξένο πολιτικό για να κάνουν τη δουλειά τους. Ο κ Τσίπρας είναι η φωτογραφία του βολικού πολιτικού για να εξυπηρετηθούν με το λιγότερο κόστος τα συμφέροντα των Τραπεζών και των άλλων οικονομικών Οίκων, από τους οποίους θησαυρίζει το Λουξεμβούργου του κ Γιουνκέρ.
Ο κ Τσίπρας, επίσης, είναι ο πιο βολικός πολιτικός για να απομυζά την Ελλάδα και να εκμεταλλεύεται τον πλούτο της (που οι εγκληματίες πολιτικοί της έχουν αφήσει από παλιά ανεκμετάλλευτο) η ΕΕ και τα κράτη- μέλη της, αφού μπορούν και του επιβάλλουν τα πάντα με την υπόσχεση της διαιώνισης της καρέκλας. Τέτοιον τυχοδιώκτη πού θα ξαναβρούν.
Ο κ Γιιουνκέρ νομίζει ότι όλος ο ελληνικός λαός αποτελείται από τα λαμόγια της πασοκαρίας, τους ολιγόμυαλους από τους πολίτες και τους φανατικούς μιας ακροαριστερής σέχτας του μαρξιστικού χώρου. Αν και δεν απευθύνεται σ αυτούς όταν λιβανίζει τον Τσίπρα και τον ελληνικό λαό. Στον κ Τσίπρα απευθύνεται.
Γιατί ο Γιουνκέρ ξέρει, όπως όλοι οι αριστοκράτες της δυτικής ελίτ, ότι όταν θέλεις να κάνεις δουλειά με κάποιον που έρχεται από το πουθενά, χωρίς να πατάει πουθενά, και χωρίς να έχει έρμα, το μεγαλύτερο όπλο είναι να τον ανεβάζεις από την κατωτερότητα που αισθάνεται μπροστά σου, στα ύψη της κολακείας. Να τον κάνεις να αισθάνεται ότι κάτι είναι. Ότι συμμετέχει σε κάτι σπουδαίο. Ότι είναι κι αυτός σπουδαίος.
Ο κ Γιουνκέρ, ως κόλακας του κ Τσίπρα για τα συμφέροντα της χώρας του και της ελίτ της ΕΕ, κάνει καλά τη δουλειά του. Κοντόφθαλμα. Γιατί όποιος καταστρέφει μια χώρα της ΕΕ, καταστρέφει έναν χώρο της ΕΕ. Τον οποίο θα πληρώσει μια μέρα η ΕΕ. Για τα συμφέροντα της Ελλάδας και για το λαό της, όμως, είναι προσβλητικός, ειρωνικός και κατάπτυστος. Και σαν υπερασπιστής μιας βλακώδους υφεσιακής πολιτικής εδώ και 8 χρόνια, και λιβανίζοντας έναν δουλικό ηγέτη. Το λιγότερο που μπορεί να του πει ένας Έλληνας πολίτης είναι: 

Ντροπή σου.


Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: