Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Αλληλεγγύη στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ από την ΟΝΝΕΔ! [εικόνα]

“Η ΟΝΝΕΔ καταδικάζει την κυβερνοεπίθεση που δέχτηκαν χθες το απόγευμα το social media της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
Συγκεκριμένα, χάκερ παραβίασαν τους κωδικούς πρόσβασης και ανάρτησαν εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη συνοδευόμενη από δημοφιλείς στην κοινωνία θέσεις και προτάσεις (που δεν είναι, όμως, όλες θέσεις και προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας ή παρουσιάζονται μισές), με προφανή σκοπό να ενισχύσουν ακόμα παραπάνω το ρεύμα υπέρ μας”, αναφέρει η ΟΝΝΕΔ σε ανακοίνωσή της συνεχίζοντας το τρολάρισμα στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ...
“Εξάλλου, διαπιστώσαμε πόσο επιζήμια είναι τα fake news στο πρόσφατο summer school που διοργανώσαμε. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και καλούμε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες”, προσθέτει η Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.

“[Φυσικά, καμία κυβερνοεπίθεση δεν έγινε. Απλά η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε για άλλη μια φορά να επιτεθεί στην πραγματικότητα, τη λογική και, φυσικά, τη Νέα Δημοκρατία. Ο πανικός όμως είναι κακός σύμβουλος, ειδικά για όσους αποδεδειγμένα δεν έχουν ίχνος ηθικής και αξιοπρέπειας στη δημόσια παρουσία τους. Είμαστε συνηθισμένοι στις αλητείες της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και δεν μας εκπλήσσει που για ακόμα μια φορά καταφεύγουν σε ψέματα και μισές αλήθειες για να πλήξουν τη Νέα Δημοκρατία.
Το μόνο που μας εκπλήσσει είναι το γεγονός ότι ελπίζουν πως θα κοροϊδέψουν για άλλη μια φορά τους πολίτες. Οι πολίτες όμως ξέρουν ποιες είναι οι πραγματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Και ξέρουν επίσης ότι ο κ. Τσίπρας και η παρέα του προσπαθούν καθημερινά να τους εξαπατήσουν.]”, καταλήγει η ΟΝΝΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: