Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Τρέμουν τις οργισμένες αντιδράσεις στη ΔΕΘ για το Ξεπούλημα της Μακεδονίας

Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή στο Μαξίμου οργανώθηκε σύσκεψη με αντικείμενο την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Δεν συζητήθηκε καν το λεγόμενο πακέτο παροχών, το οποίο είναι ήδη προσδιορισμένο και περιλαμβάνει υποσχέσεις για μείωση του ΕΝΦΙΑ, κάποιες φοροαπαλλαγές γενικά και αόριστα, αύξηση του κατώτατου μισθού και βεβαίως πολλά επιδόματα.
Άλλωστε οι επιδοματούχοι είναι η μοναδική κατηγορία στους οποίους επενδύει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στη σύσκεψη έγινε μια πρώτη εκτίμηση για το μέγεθος των αντιδράσεων που θα προκαλέσει η παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ...
Συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα εκτίμησαν ότι η συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ θα είναι πολύ μεγάλη. Δεν αποκλείεται σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Μαξίμου στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τη συμφωνία με τα Σκόπια να συμμετέχουν περισσότεροι από εκατό χιλιάδες πολίτες. Γι΄ αυτό ο μηχανισμός του Μαξίμου καταφεύγει για μια ακόμα φορά στη μαύρη προπαγάνδα.
Άρχισε να μιλάει για προβοκάτσιες που δήθεν μεθοδεύουν ακροδεξιές οργανώσεις για τον κίνδυνο επεισοδίων και άλλα περίεργα.
Στην ουσία επιδιώκουν να συκοφαντήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση για το Μακεδονικό και με τη διαμόρφωση κλίματος κινδυνολογίας να εμποδίσουν τις μεγάλες μάζες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση.
Τώρα αν εντελώς τυχαία κάποιες αναρχικές οργανώσεις στήσουν τίποτα επεισόδια θα είναι δώρο για τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: