Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα για διασπάθιση κρατικού χρήματος στην Αγία Παρασκευή [εικόνες]

Την παρέμβαση εισαγγελέα για το κόστος των εκπομπών της ΕΡΤ ζητά ο δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης, Αντώνης Αλαφογιώργος.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν από ανάρτηση του Αντώνη Αλαφογιώργου, ο οποίος σχολίασε την εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, αφήνοντας υπονοούμενα ότι εγκρίνονται εξωτερικές παραγωγές με πολλαπλάσια κόστη στην ΕΡΤ και όχι εσωτερικές που θα ήταν φτηνότερες.
Μετά από τοποθέτηση του Σεραφείμ Κοτρώτσου, ο οποίος δεν απάντησε επί του θέματος, ο Αντώνης Αλαφογιώργος επανήλθε λέγοντας ότι... δική του πρόταση εκπομπής, εσωτερικής παραγωγής, απορρίφθηκε λόγω κόστους και στη συνέχεια σήκωσε ακόμα περισσότερο τους τόνους, ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα.
«Καλώ τον πρόεδρο της ένωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία», έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ο Α. Αλαφογιώργος, επαναλαμβάνοντας μετά από λίγο «Επανακαλώ τον πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να έλθει στην ΕΡΤ και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα».
Μάλιστα, σε αυτό το σημείο, παρενέβη και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναδεικνύοντας την καταγγελία Αλαφογιώργου.
««Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καλεί να παρέμβει ο εισαγγελέας για δαπάνες εκτός ΕΡΤ, εννοεί τα 3 εκ που μου απάντησε ο Υπουργός ή υπάρχουν και άλλες δαπάνες;», έγραψε σε δική του ανάρτηση ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Ν.Δ.: Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό
Ν.Δ.: Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό

Δεν υπάρχουν σχόλια: