Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Της… λασπομαχίας το ανάγνωσμα – Κυβερνητική «αντεπίθεση» με Μπόχα και Δυσωδία

Για να μπορέσει να συσπειρώσει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, θα επιχειρήσει να πολώσει επικίνδυνα το πολιτικό κλίμα.

Τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσει για να προκαλέσει πόλωση είναι μια σειρά υποθέσεων δημοσίου συμφέροντος, οι οποίες κατά… περίεργο τρόπο έχουν όλες ωριμάσει παράλληλα και η Δικαιοσύνη θα ασκήσει διώξεις στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για υποθέσεις που αφορούν... θαλασσοδάνεια μεγαλόσχημων επιχειρηματικών παραγόντων, ανοιχτές υποθέσεις μεγάλων κατασκευαστικών ομίλων, καθώς και υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκεται το παλιό εκδοτικό κατεστημένο.
Στο Μαξίμου επιδιώκουν να στήσουν ένα πογκρόμ διώξεων ενώ πιέζουν κάποιους πρόθυμους δικαστικούς κύκλους για προφυλακίσεις επώνυμων παραγόντων όπως τραπεζίτες, εργολάβους και επιχειρηματίες, που συνδέονται με τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Ανοίγουν επίσης την υπόθεση με τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας στην εναγώνια προσπάθειά τους να δηλητηριάσουν τη δημόσια ζωή με την μπόχα και τη δυσωδία που αναδύουν τα σκάνδαλα.
Ότι και να κάνουν όμως το παιχνίδι το έχουν χαμένο. Αφήστε μάλιστα που όπως πληροφορούμαστε, περιορίζεται στο ελάχιστο και ο κύκλος των «πρόθυμων δικαστών» που θα δεχόταν να υλοποιήσουν τις σκοτεινές καθεστωτικές μεθοδεύσεις μιας Κυβέρνησης που απέρχεται…  

Δεν υπάρχουν σχόλια: