Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Ο δήμαρχος Γλυφάδας παντρεύτηκε με κουμπάρους τον Καραμανλή και την Νατάσα [εικόνες & βίντεο]

Ο Κώστας Καραμανλής την ώρα που αλλάζει τα στέφανα.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε σήμερα ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με την Έυα Ντογιάκου και κουμπάρο τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και την σύζυγό του Νατάσα.

Ο γάμος έγινε φυσικά στη Γλυφάδα, στον ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου. 
Η νύφη, δικηγόρος στο επάγγελμα, είναι κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος την συνόδευσε στην εκκλησία και την παρέδωσε στον γαμπρό. 
Η νύφη έλαμπε στην τόσο ξεχωριστή για αυτήν ημέρα, λαμπερή ήταν όμως και η κουμπάρα Νατάσα Καραμανλή η οποία πάντρεψε το ζευγάρι φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα με ιδιαίτερο μπούστο. ...
Οι καλεσμένοι ήταν εκατοντάδες και έτσι τοποθετήθηκαν γιγαντοοθόνες στον περίβολο της εκκλησίας για να μπορέσουν να δουν όλοι όσοι πήγαν στην εκκλησία το γάμο του δημάρχου με την μελαχρινή δικηγόρο. 
Ανάμεσα στους καλεσμένους και πολλά στελέχη της ΝΔ, της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και άλλα αναγνωρίσιμα πρόσωπα. Ανάμεσά τους ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Γιάννης Βρούτσης, η Αννα Καραμανλή, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η Σοφία Βούλτεψη, η Αντζελα Γκερέκου με την κόρη της, η Νατάσα Ράγιου, η Ιωάννα Μάνδρου, ο Αλέξης Κούγιας και ο τραγουδιστής Πασχάλης. 
Σακιά με ρύζι έριξαν στους νεόνυμφους οι κολλητοί του γαμπρούΣακιά με ρύζι έριξαν στους νεόνυμφους οι κολλητοί του γαμπρούΜετά το γάμο ο δήμαρχος Γλυφάδας πήρε το... μικρόφωνο.Μετά το γάμο ο δήμαρχος Γλυφάδας πήρε το... μικρόφωνο.
Το πρώτο φιλί μετά το γάμο. Το πρώτο φιλί μετά το γάμο. Ο δήμαρχος και η νεαρή δικηγόρος σήμερα έκαναν και επισήμως το νέο ξεκίνημα. Ο δήμαρχος και η νεαρή δικηγόρος σήμερα έκαναν και επισήμως το νέο ξεκίνημα. Η νύφη έλαμπε από ευτυχία. Η νύφη έλαμπε από ευτυχία. Μετά τον γαμπρό πήρε το μικρόφωνο και η νύφη για τα ευχαριστώ στους καλεσμένους τους. Μετά τον γαμπρό πήρε το μικρόφωνο και η νύφη για τα ευχαριστώ στους καλεσμένους τους.
Η άφιξη της νύφης νωρίτερα: 

Ο γαμπρός υποδέχθηκε την νύφη με ένα φιλί /Φωτογραφία: Vip NewsΟ γαμπρός υποδέχθηκε την νύφη με ένα φιλί /Φωτογραφία: Vip News
Η απαστράπτουσα νύφη. Η απαστράπτουσα νύφη.
Ο γάμος από τις γιγαντοοθόνες. Ο γάμος από τις γιγαντοοθόνες.
Το ζευγάρι στο... videowall.Το ζευγάρι στο... videowall.
Ο Κώστας Καραμανλής την ώρα που αλλάζει τα στέφανα.Ο Κώστας Καραμανλής την ώρα που αλλάζει τα στέφανα.
Ο Γιώργος Παπανικολάου χαιρέτησε όλους όσοι είχαν σπεύσει για να του ευχηθούν. Ο Γιώργος Παπανικολάου χαιρέτησε όλους όσοι είχαν σπεύσει για να του ευχηθούν. Η άφιξη του κουμπάρου. Η άφιξη του κουμπάρου.
Ο γαμπρός με τον κουμπάρο. Ο γαμπρός με τον κουμπάρο.
Λαμπερή Νατάσα Καραμανλή με κίτρινο φόρεμα. Λαμπερή Νατάσα Καραμανλή με κίτρινο φόρεμα.
Γαμπρός και κουμπάροι μαζί για μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες. Γαμπρός και κουμπάροι μαζί για μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες. Με τα παρανυφάκια, περιμένοντας την νύφη. Με τα παρανυφάκια, περιμένοντας την νύφη.
Ο γαμπρός με τον πεθερό Ισίδωρο Ντογιάκο. Ο γαμπρός με τον πεθερό Ισίδωρο Ντογιάκο. Αδωνις Γεωργιάδης. Αδωνις Γεωργιάδης. Αννα Καραμανλή, Γιώργος Κουμουτσάκος. Αννα Καραμανλή, Γιώργος Κουμουτσάκος. Με εντυπωσιακό φόρεμα και η Ιωάννα Μάνδρου. Με εντυπωσιακό φόρεμα και η Ιωάννα Μάνδρου. Παρούσα και η Φάνη Πάλλη Πετραλιά. Παρούσα και η Φάνη Πάλλη Πετραλιά. Η Αντζελα Γκερέκου με την κόρη της. Η Αντζελα Γκερέκου με την κόρη της. Σοφία Βούλτεψη, Φάνη Πάλλη Πετραλιά. Σοφία Βούλτεψη, Φάνη Πάλλη Πετραλιά. Κάποιοι παρακολούθησαν την τελετή από γιγαντοοθόνες. Κάποιοι παρακολούθησαν την τελετή από γιγαντοοθόνες.
Νατάσα Ράγιου. Νατάσα Ράγιου. Πασχάλης. Πασχάλης. Παρών και ο Γιάννης Βρούτσης. Παρών και ο Γιάννης Βρούτσης. Kαι ο Αλέξης Κούγιας στο γάμο. Kαι ο Αλέξης Κούγιας στο γάμο.
Φωτογραφίες: Eurokinissi
Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: