Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Γιούχαραν τον Καμμένο στην Κύπρο για την συμφωνία με τα Σκόπια - Συνελήφθησαν 12 άτομα

Γιούχαραν τον Καμμένο στην Κύπρο για την συμφωνία με τα Σκόπια -Συνελήφθησαν 12 άτομαΔυο φορές έπεσε στόχος αποδοκιμασιών απο έλληνες πολίτες που ζούν στην Κύπρο, λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών, ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος. Συνολικά 12 άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Στον αστυνομικό σταθμό του Αγίου Δομετίου Κύπρου μετέβη το πρωί ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος για να καταγγείλει ότι δέχθηκε ύβρεις από τρία πρόσωπα... στην διάρκεια της χθεσινοβραδινής τελετής στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.
Ο Πάνος Καμμένος μετείχε στην τελετή, για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων, με αφορμή την επέτειο της τουρκικής εισβολής.
Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσία του Έλληνα ΥΠΕΘΑ στην εκδήλωση εξόργισε κάποιους από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι ύβρισαν τον Πάνο Καμμένο για την συμφωνία των Πρεσπών.
Τα συγκεκριμένα πρόσωπα συνελήφθησαν για πρόσκληση ανησυχίας και για δημόσια εξύβριση Κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα δύο αδικήματα και αφέθηκαν ελεύθεροι. Η υπόθεση όμως είχε και συνέχεια.

Βρισίδι και στη Φανερωμένης 

Στο μεταξύ το περιστατικό στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας φαίνεται ότι επαναλήφθηκε και στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην εκκλησία της Φανερωμένης. H παρουσία του Πάνου Καμμένου συνοδεύτηκε από παρατεταμένο γιουχάισμα και ύβρεις. Για τον λόγο αυτό οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα εννέα πρόσωπα (8 άντρες και μία γυναίκα) οι οποίοι φέρονται να εξύβρισαν τον Έλληνα Υπουργό Άμυνας. 
ΠΗΓΗ: politis.com.cyΠηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: