Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Οι «ακροδεξιοί» ήταν Ρουβίκωνες!

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι «ακροδεξιοί» ήταν Ρουβίκωνες!Eνα παρακράτος έχουμε κι αυτό αποδεδειγμένα ανήκει, εμπνέεται και κατευθύνεται από την Αριστερά. Σε αυτό το παρακράτος πρωταγωνιστεί ο Ρουβίκωνας, παρότι σε μερικές περιπτώσεις... βολεύει μερικές ενέργειές του να φορτώνονται, γενικώς και αορίστως, στους «ακροδεξιούς».
Πρόσφατη εμπλοκή του Ρουβίκωνα στον ελληνικό δημόσιο βίο σημειώθηκε χθες. Κουκουλοφόροι αποπειράθηκαν να εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Κώστα Κατσίκη. Σύσσωμη η συγκυβέρνηση έσπευσε να αποδώσει...
με βαρείς και οξείς χαρακτηρισμούς, σε «συνωμότες της άκρας Δεξιάς» την απόπειρα εισόδου στο γραφείο του βουλευτή και μάλιστα έγινε η προσπάθεια να συνδεθεί αυτή η ενέργεια με προπαρασκευαστικές ενέργειες ανατροπής του πολιτεύματος!
Με τρόπο και στιλ που ταιριάζουν μεν με τις αντιλήψεις και τις όποιες δυνατότητές του, εντελώς αταίριαστο δε με τη σοβαρότητα του θεσμικού ρόλου του προέδρου της Βουλής, ο Νίκος Βούτσης κάλεσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και τους μίλησε για «φιλοφασιστικές» και «ακροδεξιές ομάδες» και για τη διαμόρφωση ενός «κλίματος φόβου» που δημιουργείται εναντίον των βουλευτών της πλειοψηφίας. Κοντολογίς, έγινε μια προσπάθεια να ταυτιστούν όλοι όσοι αντιδρούν στην προδοσία της Μακεδονίας και στην παράδοσή της στους σλαβανάκατους Σκοπιανούς με τον φασισμό, την άκρα Δεξιά, τους σκοτεινούς κύκλους που προσπαθούν να ρίξουν την κυβέρνηση και να αλλάξουν βίαια το πολίτευμα στην Ελλάδα, και άλλα προδήλως ανυπόστατα και παρανοϊκά.
Οσοι στρέφονται εναντίον της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, κολλώντας τους αδίστακτα και ανόητα «ολοκληρωτικές» ταμπέλες, δεν πείθουν ούτε φοβίζουν πια το κοινό. Απλώς στρέφουν ακόμα περισσότερους εναντίον τους.
Τα παλιά κόλπα δεν πιάνουν στις νέες συνθήκες. Δεν φοβίζει πια ο μπαμπούλας της «ακροδεξιάς», ούτε το κοινό, που έχει υποστεί και οικονομική αφαίμαξη αλλά και εθνική ταπείνωση, μπορεί να συναινέσει σε προδοσίες και μειοδοτικές πολιτικές, επειδή διαφορετικά θα κινδυνεύσει το... πολίτευμα.
Η δημοκρατία κινδυνεύει από το επίσημο παρακράτος, που είναι μετά πολλών επαίνων (από τους κυβερνητικούς) ο Ρουβίκωνας, κι από το ίδιο το κράτος που ξεπουλάει τα εθνικά συμφέροντα στους ξένους.
Αρκετά πια με το δούλεμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: