Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Δεύτερο κόμμα το ΚΙΝ.ΑΛ μετά το ξεκάθαρο «ΟΧΙ» της Φώφης στην κατάπτυστη συμφωνία Τσίπρα

Μεγάλη αίσθηση αλλά και θετικά σχόλια απέσπασε στην χώρα και ειδικότερα στην Βόρειο Ελλάδα, η πατριωτική απόφαση της Φώφης Γεννηματά να καταψηφίσει την κατάπτυστη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ.
Ήδη τα μηνύματα που φθάνουν στην Χαριλάου Τρικούπη είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά, αφού με την κίνηση της αυτή η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, επαναφέρει την Δημοκρατική Παράταξη στις πατριωτικές ρίζες της. 
Η κίνηση – ματ της Φώφης τόσο απέναντι στον αποτυχημένο Τσίπρα, όσο και στους  γνωστούς μωροφιλόδοξους «ρεπατζήδες του Καμμένου» του ΚΙΝ.ΑΛ, αναμένεται να εκτοξεύσει τα δημοσκοπικά ποσοστά του κόμματος... της Φώφης Γεννηματά.
Όπως επεσήμανε στον Lykavitos.gr πολύ έμπειρος δημοσκόπος, η απόλυτη ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ του ΣΥΡΙΖΑ στην Μακεδονία – κινείται εδώ και μήνες σταθερά σε ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ποσοστά– σε συνδυασμό με την οργή που υπάρχει σε Πασοκογενείς ψηφοφόρους του Τσίπρα για τον ΧΥΔΑΙΟ τρόπο με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ την Μακεδονία, αναμένεται να αλλάξει τον εκλογικό χάρτη στην Βόρειο Ελλάδα.
Το ΚΙΝ.ΑΛ. διεκδικεί πλέον με πολύ μεγάλες αξιώσεις την δεύτερη θέση στην Μακεδονία, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει όχι μόνο να είναι τρίτος αλλά ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΜΜΑ πίσω και από την «Χρυσή Αυγή» στην Βόρειο Ελλάδα!
Τέλος αυτός που θεωρείται βέβαιο πως θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ πολιτικά από τον εκλογικό χάρτη της Μακεδονίας και της Βορείου Ελλάδος συνολικότερα είναι ο Καμμένος.
Ειδικά μετά και την τελεσίδικη απόφαση του να στηρίξει τον Τσίπρα στο Ξεπούλημα της Μακεδονίας για να διατηρήσει για μερικούς μήνες ακόμη την υπουργική του καρέκλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: