Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Ψήφισε «ναι» στην πρόταση μομφής ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ - Διεγράφη από το κόμμα

Φωτογραφία: Intimenews

«Ναι» ψήφισε ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ στην πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας για το Σκοπιανό!

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και μετά από αυτή την ψήφο ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων διεγράφη από το κόμμα.
Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση με την οποία τον ενημερώνει για τη διαγραφή του Δ. Καμμένου από τους Ανεξάρτητους Ελληνες: «Με επιστολή του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Καμμένος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος».
Να σημειωθεί ότι την ώρα που ψήφισε ο Δ. Καμμένος κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τον χειροκρότησαν θερμά και τον επευφήμησαν.
Ο Π. Καμμένος έγραψε στο Twitter για τον διαγραφέντα, πλέον, Δημήτρη Καμμένο: «Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή ... κουτσός ο παίχτης...».
Από το Ποτάμι, δε, ο Σπύρος Δανέλλης ψήφισε «ναι», όπως ήταν η γραμμή του κόμματος, αλλά όχι για το Σκοπιανό.
Όσο για την ψηφοφορία, ψήφισαν συνολικά 280 βουλευτές. «Ναι» στην πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ ψήφισαν 127 βουλευτές και «όχι» 153.

Κυβερνητικός αξιωματούχος: Η επιχείρηση υπονόμευσης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας κατέρρευσε
Κυβερνητικός αξιωματούχος κάνοντας την αποτίμηση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας στη Βουλή, σημείωσε:
«Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της εθνικής αντιπροσωπείας. Η επιχείρηση υπονόμευσης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας κατέρρευσε μαζί με την αξιοπιστία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης», υπογράμμιζε ο ίδιος αξιωματούχος, που κατέληξε: «Ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να διασύρει τόσο την παράταξή του στη διεθνή κοινή γνώμη όσο και την πολιτική του κληρονομιά στα μάτια των Ελλήνων πολιτών.
Η εντεταλμένη από επιχειρηματικά συμφέροντα και προδιαγεγραμμένη αποχώρηση του Δημήτρη Καμμένου από την κυβερνητική πλειοψηφία, απλά επιβεβαιώνει ότι εξαντλήθηκαν και οι τελευταίες εφεδρείες της διαπλοκής».
Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: