Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Σκόρπισαν στους 5 ανέμους οι ΑΝ.ΕΛ - Παραιτήθηκε και η Συντονιστική Ροδόπης με φοβερή καταγγελία

Βόμβα έρχεται από την Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Ροδόπης η οποία διέψευσε την ανακοίνωση περί ισχυρής στήριξης του Πάνου Καμμένου στους χειρισμούς του στο θέμα των Σκοπίων και υπέβαλλε την παραίτηση της.
Κάποοι βιάστηκαν μέσα σε κλίμα πανικού να εκδώσουν ανακοίνωση στήριξης που να περιλαμβάνει ονόματα που διαφωνούσαν με αποτέλεσμα να γυρίσει μπούμερανγκ!
“Ουδέποτε ερωτηθήκαμε ούτε προσυπογράψαμε κάποια δήλωση. Και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς”...
 αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ΑΝ.ΕΛ. Ροδόπης:
Λόγοι προστασίας εθνικών συμφερόντων και αξιοπρέπειας επιβάλλουν την παραίτησή μας. Η Ροδόπη μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, την οποία με ανιδιοτέλεια υπηρετήσαμε χωρίς ουσιαστική βοήθεια από τα κεντρικά και για την οποία θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε δίνει την απάντησή της στους άστοχους και επιζήμιους για την χώρα κυβερνητικούς χειρισμούς. Παρά τις επίπονες προσπάθειές μας, δυστυχώς η Ροδόπη ιδιαίτερα και η Θράκη γενικότερα, δεν έτυχαν της αρμόζουσας προσοχής , παρά τις μεγαλοστομίες ορισμένων που πλέον δεν μπορούν να μας πείσουν”.
Η ανακοίνωση της Σ.Ε. των ΑΝΕΛ Ροδόπης:
«Ο Πρόεδρος Νικόλαος Κατσίμπρας και τα μέλη Ζλατίνης Βασίλειος και Βουζουκίδης Κωνσταντίνος της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝ.ΕΛ . Π.Ε. Ροδόπης, θεωρούμε ότι η στάση της ηγεσίας του κόμματος να στηρίζει τους κυβερνητικούς χειρισμούς που βλάπτουν τα εθνικά συμφέροντα, αντίκειται στην ιδρυτική μας διακήρυξη και είναι αντίθετη με την βούληση όλων των Ελλήνων που μας στήριξαν με την ψήφο τους.
Της ανακοίνωσής τους είχε προηγηθεί μια ιδιάζουσα σειρά γεγονότων, μετά την καταψήφιση από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων της πρότασης δυσπιστίας που είχε κατατεθεί από την ΝΔ προς την Κυβέρνηση με αφορμή το Μακεδονικό και την συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ, που υπογράφηκε τελικά την Κυριακή.
Το απόγευμα της Κυριακής εκδόθηκε από τους ΑΝΕΛ μια κοινή ανακοίνωση, που αφορούσε τις οργανώσεις του κινήματος στις Περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας και της ΑΜΘ με την οποία εξέφραζαν την αναφανδόν στήριξή τους στον Πάνο Καμμένο, ενώ δήλωναν μεταξύ άλλων πως στηρίζουν την κυβέρνηση που αυτές τις ημέρες βάζει οριστικά τέλος στο θέμα της Διαπλοκής και βγάζει τη χώρα οριστικά από τα μνημόνια, και υπενθυμίζουν πως ο πρόεδρός τους έχει δηλώσει ότι θα αναμετρηθούν με τον εταίρο τους, που έχει άλλη αντίληψη για τα εθνικά θέματα, όταν και αν έρθει η ώρα.
Στην ανακοίνωση συμπεριλαμβανόταν και η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Ροδόπης, όμως το μεσημέρι με ανακοίνωσής της η Επιτροπή της Ροδόπης διέψευσε την ανακοίνωση περί ισχυρής στήριξης του Πάνου Καμμένου στους χειρισμούς του στο θέμα των Σκοπίων, δηλώνοντας πως ούτε ερωτήθηκαν ούτε προσυπέγραψαν κάποια δήλωση και δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να αποφασίζει για αυτούς, χωρίς αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: