Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ραγδαίες εξελίξεις: «Πηδάνε» από το καράβι άλλοι 2 βουλευτές των ΑΝΕΛ;

Σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» έχει τεθεί το Μαξίμου, 

μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών, πως τον δρόμο του βουλευτή Λαζαρίδη είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν (άμεσα) άλλοι – τουλάχιστον – δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ. Και να «πηδήξουν» (πιθανώς και) τις επόμενες ώρες από το κυβερνητικό καράβι που βουλιάζει.
Όπως μαθαίνουμε έχουν υπάρξει από το μεσημέρι και μετά, δύο επικοινωνίες του Μεγάρου Μαξίμου με τον Καμμένο, και αναλύθηκαν όλα τα πιθανά σενάρια που θα προκαλέσουν τυχόν νέες... ανεξαρτητοποιήσεις που θα προέρχονται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.
Ενώ στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού σε κουβέντες με δημοσιογράφους, δεν κρύβουν πλέον την δυσφορία τους για τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο οποίος μέχρι αργά χθες το βράδυ τους διαβεβαίωνε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο (και στο υψηλότερο δυνατόν επίπεδο) πως δεν θα υπάρξει καμιά επιπλέον «διαρροή» βουλευτή από την πλευρά του κόμματος του. Γεγονός που προφανώς τελικά δεν επιβεβαιώθηκε…

Στα δημοσιογραφικά γραφεία ήδη κυκλοφορούν σενάρια και ονόματα, αλλά μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτε ως δεδομένο.
Το βέβαιο είναι πως το καράβι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «μπάζει» και οι εξελίξεις σε κεντρικό πλέον πολιτικό επίπεδο θα είναι ραγδαίες. 

1 σχόλιο:

ageanVelos είπε...

Με την συμμορια φαινεται πως τελειώσαμε, σημερα ειναι απολυτη μειοψηφια μέσα στην κοινωνια, χωρις κανενα ερεισμα, άλλωστε οι μετρέσες τους δειχνουν, πως οι Ελληνες ερχονται, το θεμα μέσα στην κοινωνια εχει μεστώσει, >ώριμο φρούτο>...>
https://twitter.com/BLUETROMOS/status/1011717514869592064