Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Ελεεινοί Προπαγανδιστές του Καθεστώτος στην ΕΡΤ - Η αξιοπρεπής απάντηση καρκινοπαθή δικηγόρου στις αθλιότητες [video]


Κόλαση στα κοινωνικά δίκτυα προκαλεί η πρωτοφανής καθεστωτική συμπεριφορά των προπαγανδιστών «δημοσιογράφων» της ΕΡΤ Ακριβοπούλου και Καψώχα και η αμετροεπής επίθεση σε καρκινοπαθή δικηγόρο ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και… τόλμησε να αμφισβητήσει τα όσα μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Κουμουνδούρου για τα φάρμακα των καρκινοπαθών.

«Viral» έχει γίνει η ανάρτηση, στο Facebook, του χρήστη με το όνομα Chris Gramatidis – πρόκειται για τον γνωστό δικηγόρο (αριστερών καταβολών μάλιστα) Χρήστο Γραμματίδη – ο οποίος αναδεικνύει και «καυτηριάζει» ένα ακόμη ατόπημα της ΕΡΤ και της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά», αυτή...
τη φορά με όσα ειπώθηκαν «on air» από τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καψώχα για το κύκλωμα που έκλεβε αντικαρκινικά φάρμακα.
Η ανάρτηση αναδεικνύει με ανάγλυφο τρόπο πώς η ΕΡΤ χρησιμοποίησε και αυτήν την υπόθεση, για να κάνει προπαγάνδα κατά παλαιότερων κυβερνήσεων -και συγκεκριμένα, αυτής των Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου.

Διαβάστε και δείτε αυτούσια την ανάρτηση στο Facebook:

«Δεν υπάρχει πάτος: αυτός ο ελεεινός συριζαίος Καψωχας είπε χτες στην ΕΡΤ οτι «η κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου κατάργησε τη μηδενική συμμετοχή στα αντικαρκινικα φάρμακα και γιαυτό έγινε το κύκλωμα των γιατρών και νοσηλευτών που εμπορεύονταν τα φάρμακα στην μαύρη αγορά. Οι ασθενεις δεν είχαν να πληρώσουν τη συμμετοχή και κατέφυγαν στους απατεώνες». Αρχικά ποτέ δεν καταργήθηκε η μηδενική συμμετοχή στα αντικαρκινικα φάρμακα: δεν πληρώνουμε γιαυτα ούτε τώρα ούτε πληρώναμε για αυτά επί Σαμαρά. Δεύτερον, το κύκλωμα των απατεώνων δεν πουλούσε τα φάρμακα στη μαύρη αγορά στην Ελλάδα αλλά τα έστελνε στο εξωτερικό για να τα πουλάει πανάκριβα. Γιατί στην Ελλάδα των «κακών» Σαμαρά Βενιζέλου η τιμή ενός αντικαρκινικού φαρμάκου ήταν στο ένα τρίτο της τιμής του ίδιου φαρμάκου στη Γερμανία. Μα είναι δυνατόν κάποιος να είναι τόσο ξετσίπωτος και να βγαίνει να λέει τόσο χοντρά ψέμματα για να μας πει ότι φταίει ο Σαμαράς για τους απατεώνες; μόνο για φτύσιμο τα κυβερνητικά τσογλάνια. Σίχαμα».
Ο δικηγόρος Χρήστος Γραμματίδης, ο οποίος αποκάλυψε πως είναι ο ίδιος καρκινοπαθής και νοσηλεύεται τους τελευταίους 6 μήνες στον Ευαγγελισμό, επανήλθε με νέα ανάστηση του στο Facebook.
Νωρίτερα το Καθεστωτικό δίδυμο της Κρατικής Τηλεόρασης Ακρβοπούλου – Καψώχαςεπιτέθηκαν με ανοίκειο τρόπο σε Μέσα Ενημέρωσης γιατί… τόλμησαν να δημοιοποιήσουν το γεγονός.
Δείτε πως απάντησε το protothema.gr

Ύβρεις αντί απάντησης από την ΕΡΤ για το ατόπημα με τα αντικαρκινικά

Με ύβρεις και αοριστίες επιχείρησαν να απαντήσουν οι συντελεστές της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά», στην ΕΡΤ,  στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, protothema.gr, που αναφερόταν στην ανάρτηση του χρήστη του Facebook Χρήστου Γραμματίδη (δικηγόρος και καρκινοπαθής, ο ίδιος), με την οποία «καυτηρίαζε» τα όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή (7/5/2018) εκπομπή αναφορικά με την δράση του κυκλώματος που έκλεβε τα αντικαρκινικά φάρμακα.
Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ο Σωτήρης Καψώχας αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να παρακολουθεί το Πρώτο ΘΕΜΑ την ανάρτηση ενός χρήστη του Facebook και να την υιοθετεί. Οφείλουμε λοιπόν να ενημερώσουμε τους «δημοσιογράφους» της ΕΡΤ ότι η δουλειά των ανθρώπων που εργάζονται στο protothema.gr και το έχουν φέρει στην κορυφή των ενημερωτικών ιστοσελίδων της χώρας, με 660.000 Έλληνες να μας επιλέγουν καθημερινά για την ενημέρωσή τους, είναι, μεταξύ άλλων, να παρακολουθούν και τις διάφορες αναρτήσεις στο Facebook, από τις οποίες μπορούν να προκύψουν ενδιαφέροντα θέματα.
Ούτως ή άλλως, για μία εκπομπή όπως η «Δεύτερη Ματιά», που κάνει τηλεθέαση 2,9% στις ηλικίες 15-54 (τόσο έκανε η χθεσινή εκπομπή), μόνο μέσω Facebook θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε, καθώς επιλέγουμε να ασχολούμαστε με σοβαρότερα θέματα, από το να την παρακολουθούμε επισταμένως -κάτι που, προφανώς, κάνει και το τηλεοπτικό κοινό.
Το protothema.gr δεν υιοθέτησε άκριτα την ανάρτηση του Χρήστου Γραμματίδη, αλλά παρέθεσε και το σχετικό βίντεο, με το οποίο οι «δημοσιογράφοι» της «Δεύτερης Ματιάς» επιχείρησαν να αποδώσουν πολιτικές ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις, για να δικαιολογήσουν την δράση του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα, συνδέοντας μάλιστα την υπόθεση αυτή με το σκάνδαλο της Novartis, για το οποίο ωστόσο δεν προέκυψε καμία πολιτική ευθύνη από την έρευνα της αρμόδιας προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής.
Αντί για ύβρεις, λοιπόν, και επιθέσεις στο protothema.gr, αλλά και «υποδείξεις» περί του τι εστί δημοσιογραφία, στην ΕΡΤ θα ήταν προτιμότερο να απαντήσουν σε έναν καρκινοπαθή που γράφει στο Facebook τη δική του εμπειρία για την δράση του κυκλώματος και να του εξηγήσουν γιατί επιχειρούν να αξιοποιήσουν και αυτό το θέμα, για να κάνουν κυβερνητική προπαγάνδα… Αντί για ειρωνεία και γελάκια, επίσης, για έναν χρήστη του Facebook, θα μπορούσαν απλά να έχουν κάνει μια… έρευνα, από αυτές που γνωρίζουν να κάνουν μόνο αυτοί, για να διαπιστώσουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος βιώνει το δράμα του καρκίνου…
Δείτε το βίντεο με την «απάντηση» στο Πρώτο ΘΕΜΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: