Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Από τη Marfin στη μικρή Μελίνα: Ποιοι Πόντιοι;

Αποτέλεσμα εικόνας για Από τη Marfin στη μικρή Μελίνα: Ποιοι Πόντιοι;

Τα «αριστερά» εγκλήματα μένουν ατιμώρητα ενώ στα «ακροδεξιά» οι ένοχοι βρίσκονται πάντα

Ευτυχώς που δεν έχασε τη ζωή του ο Μπουτάρης απ' αυτούς τους κάφρους αλητοφασίστες.
Δεν ήθελε και πολύ να γίνει το κακό. Ομως δεν πάει καλά το πράγμα, μυρίζει από μακριά ότι θα έχουμε νέες απώλειες ανθρώπινων ζωών, όπως συνέβη και με τη Marfin, το κορυφαίο τραγικό γεγονός όπου τρεις άνθρωποι και ένα μωρό που θα ερχόταν στη ζωή κάηκαν ενώπιον συγκέντρωσης με αριστερό πρόσημο και συμμετοχή διακεκριμένων Συριζαίων...

Και τότε, οκτώ χρόνια πριν, το πλήθος ήταν απαθές, ενώ κάποιοι πυροδοτούσαν το δράμα κραυγάζοντας «κάψτε τους-κάψτε τους» και «πηδήξτε-πηδήξτε». Κανένας από τους πρωταίτιους δεν καταδικάστηκε, μόνο κάτι... υπάλληλοι της τράπεζας για θέματα πυρασφάλειας και... πολεοδομικού σχεδιασμού. Λες και οι μολότοφ πετάχτηκαν από μόνες τους. Οι φονιάδες μπορεί να κάνουν κουμάντο σήμερα στα Εξάρχεια. Έχουμε, λοιπόν, ένα πολλαπλό έγκλημα με ξεκάθαρα αριστερό πρόσημο που έμεινε ατιμώρητο. Το δεύτερο και μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα όμως που συντελείται στις μέρες του ΣΥΡΙΖΑ, και κανείς δεν εξεγείρεται γι’ αυτό, είναι το «κουκούλωμα» του θανάτου, ή να λέμε καλύτερα, του φονικού της μικρής Μελίνας, στα χέρια της... «εξαρτημένης» γιατρού εξαδέλφης του υπουργού Πολάκη. Ενα κοριτσάκι πήγε να βγάλει τα κρεατάκια, όπως όλα τα παιδιά μας, και πέθανε!

Και τόσα χρόνια μετά, όλοι ατιμώρητοι! Και όχι μόνο αυτό. Τη σκοτώνουν δύο φορές με τις ανεκδιήγητες ποινές-χάδι κάποιων διοικητικών πειθαρχικών συμβουλίων κρατικοδίαιτων που αποφάσισαν, λέει, να μην προαχθεί για λίγο καιρό η εν λόγω κυρία και μία άλλη, η οποία επίσης δεν ήταν στη θέση της. Ενδιαμέσως η εξαδέλφη Πολάκη είχε παραδεχτεί ότι έκλεβε ναρκωτικές ουσίες από το νοσοκομείο. Το πρώτο πόρισμα έκανε λόγο για βαριά αμέλειά της στο τραγικό περιστατικό και το τελικό... για απλή! Δεν πήρε προαγωγή και θα της κρατήσουν κάποιους μισθούς, ενώ χάθηκε ένα παιδί! Εχει γίνει ο χαμός τόσο καιρό και δεν είδαμε ΕΝΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ να παρεμβαίνει για να ζητήσει έρευνα για την υπόθεση. Πιάνει τόπο η τρομοκρατία των Δικαστικών από τους «Ρουβίκωνες» ελέω Τσίπρα.

Από πού κι ως πού για τέτοιους θανάτους αποφασίζουν κάτι απερίγραπτα όργανα των γιατρών... και λοιπών διοικητικών του κράτους, που μάλιστα τυπικά είναι υφιστάμενοι του κ. Πολάκη; Με τι ψυχή οι «άνθρωποι» αυτοί ανακοίνωσαν την ποινή της μη προαγωγής... και δεν τους βούτηξε ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ η Δικαιοσύνη; Μπορεί η εξαδέλφη να μην είναι ένοχη, μπορεί -ας δεχτούμε- να μην έκανε ούτε ένα τηλέφωνο για πάρτη της ο Πολάκης, όμως η υπόθεση ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ επί ΣΥΡΙΖΑ. Πώς να μην υποψιαστεί κανείς ότι η συγκάλυψη είναι καθαρά πολιτική λόγω της συγγένειας; Παιδάκια είμαστε; Και σε κάθε περίπτωση, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; Αλλη μία φορά η διορισμένη Αριστερά ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ! Σε όλα αυτά δεν χωρούν συμψηφισμοί ποτέ, όμως η Ιστορία μιλάει από μόνη της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καπηλεύεται την υπόθεση Μπουτάρη μιλώντας για νέους «Γκοτζαμάνηδες», αλλά η δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη διαλευκάνθηκε επί «σκληρής» δεξιάς εποχής και οι ένοχοι, χάρη στον Ανακριτή τότε Σαρτζετάκη, βρέθηκαν και καταδικάστηκαν. Στην περίπτωση του Παύλου Φύσσα, ο Χρυσαυγίτης δολοφόνος του καταδικάστηκε επίσης, ενώ ολόκληρη οργάνωση-κόμμα της Βουλής πήγε φυλακή. Κι αυτό δεν το έκανε καμιά Αριστερά, αλλά έγινε επί Αντώνη Σαμαρά. Ιδού οι τρανές αποδείξεις ότι τα ας πούμε ακροδεξιά εγκλήματα τιμωρούνται με πρωτοβουλία της Ν.Δ. σήμερα και της ΕΡΕ τότε. Ενώ, αντιθέτως, τα «αριστερά φονικά», όπως τονίζουμε και πάλι, αυτό της Marfin ή της μικρής Μελίνας, μένουν ατιμώρητα και αδιερεύνητα, ειδικά όταν ο δήθεν προοδευτικός ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην εξουσία. Υποθέτω ότι και ο Μπουτάρης θα αηδιάζει με όλα αυτά, ιδίως με την περίπτωση της Μελίνας.


Σε μια κοινωνία που έχει γίνει βάρβαρα απαθής για τους γνωστούς λόγους υπάρχει μια κυβέρνηση που ΔΕΝ καταδικάζει τη βία «απ’ όπου κι αν προέρχεται» χωρίς «ναι μεν αλλά». ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ. Οπου και να ψάξεις δεν υπάρχει προηγούμενο σαν αυτό του ΣΥΡΙΖΑ. Μπουκάρουν στη Βουλή, σε πρεσβείες, τώρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας… και η κάλυψη, κάλυψη, η οποία όσο πάει γίνεται όλο και πιο μεγάλη! Το ίδιο το Μαξίμου χαρακτηρίζει τους «Ρουβίκωνες» απλώς «παραβατικούς» λες και έκλεψαν τίποτα καραμέλες! Χωρίς καμία αμφιβολία ο Τσίπρας όχι απλώς τους προστατεύει, αλλά τους ενθαρρύνει κι από πάνω! Ενώ παρευλαύνουν στις κάμερες ένοπλοι και κάνουν και δημόσιες εγγραφές νέων μελών. Πού είναι η παρέμβαση κάποιου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου π.χ.; Τους έχουν τρομοκρατήσει κι αυτούς με τις βαριοπούλες;

Οσον αφορά τα Σωματεία των Ποντίων που φέρουν κι αυτά αντικειμενικά ευθύνη για όσα υπέστη ο Μπουτάρης πρέπει να δουν σοβαρά τα πέριξ του οίκου τους. Σε δική τους εκδήλωση είχε χτυπηθεί άσχημα με παρόμοιο τρόπο και ο Κουμουτσάκος της Ν.Δ., που είχε πάει για να τιμήσει την επέτειο της Γενοκτονίας. Αυτό, από τη μία, απαντάει στις συριζαϊκές σαχλαμάρες για... ακραίο τμήμα της Νέας Δημοκρατίας που έδειρε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και, από την άλλη, αποδεικνύει ότι τα Σωματεία των Ποντίων έχουν χάσει τον έλεγχο και δίνουν δικαιώματα στους απάτριδες.

Τέλος, καλώς ή κακώς στις μέρες μας δεν μπορείς να είσαι και με τους Τούρκους και με τους Πόντιους, όπως πρεσβεύει με κάποιο πανανθρώπινο σκεπτικό ο αγαπητός σε όλους Μπουτάρης. 
Οπως δεν μπορείς να είσαι και με το Μνημόνιο και με τους συνταξιούχους. Ενώ μέσα σου το πιστεύεις, ποιος θα σε καταλάβει; Ουδέποτε είχε πει κάτι κατά των Ποντίων ή της Γενοκτονίας τους ο Μπουτάρης, αλλά εκεί που βρέθηκε, απροστάτευτος (να ’ναι καλά η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου που τον έσωσε), η εμμονικά φιλική του στάση προς την Τουρκία ήταν αρκετή για τους σαλεμένους που δεν έχουν απομονωθεί. 
Μόνο ο Τσίπρας μπορεί να είναι τσιράκι της Μέρκελ και ταυτόχρονα πολιτικός κομαντάντε του «Ρουβίκωνα». Για ξεκάρφωμα ό,τι κακό μπορεί, το κάνει. Εξω δουλικός παραγγελιοδόχος και μέσα αιώνιος δήθεν καταληψίας με πούρο και θιασώτης της βίας ως πολιτικό εργαλείο. Αυτά. Πιάστε τοίχο, γιατί η Αριστερά σκοτώνει και δεν πληρώνει!

Θέμος Αναστασιάδης
www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: