Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

GO BACK CERN-ικοί


Αποτέλεσμα εικόνας για CERN-ικοί
Διέρρευσε το πόρισμα της ομάδας συμβούλων στρατηγικού σχεδιασμού, το οποίο δικαιολογεί σε μεγάλο βαθμό την άρνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε συνεργασία με το CERN στην εγκατάσταση στη χώρα μας Μονάδας Ακτινοβολίας Καρκινικών Όγκων. 
Η επιτροπή απέρριψε ομόφωνα την πρόταση για την επένδυση των 100 εκατομμυρίων ευρώ στηριζόμενη στα 4 παρακάτω επιχειρήματα:

1) Από τη σύγκρουση της δέσμης πρωτονίων στους επιταχυντές, είναι δυνατόν να δημιουργηθούν μικροσκοπικές μαύρες τρύπες οι οποίες μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια ακόμη και τη ζωή των εργαζομένων. Είναι μάλιστα πιθανό να έχουμε την εξαφάνιση ακόμη και ολόκληρης της χερσονήσου του Αίμου. Όπως αποκάλυψε στην «Αυγή» ο σύντροφος Καρτερός, είναι δυνατόν να έχουμε παράλληλα και έκλυση ραδιενέργειας !!!
2) Το «σωματίδιο του Θεού», αυτό το «μπαζόνιο» με το οποίο ασχολούνται κυρίως αυτοί οι Cern-ικοί, παραπέμπει σε θεοκρατικές κοινωνίες. Η χώρα μας, ως μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα οφείλει να ενθαρρύνει την ανεξιθρησκία.
3) Απέναντι στον επιστημονικό δογματισμό των Cern- ικών, η χώρα μας έχει να αντιπροτείνει νέες, σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης των ασθενειών, όπως η τεχνική της συντρόφισσας Κονιόρδου για την εξάλειψη της αρνητικής ενέργειας από τους ασθενείς. Επίσης, θα μπορούσαμε να ενισχύσουμε την έρευνα για την εναλλακτική θεραπεία πολλών ασθενειών, μέσω των θεραπευτικών ιδιοτήτων της ινδικής κάνναβης.
4) Η συγκεκριμένη επένδυση, είναι μακροχρόνια και χρειάζονται τουλάχιστον 5 χρόνια για να αποφέρει κέρδη. 

Με τα 100.000.000 ευρώ της «επένδυσης» θα μπορούσαμε:
α) να καλύψουμε τα έξοδα μισθοδοσίας για την πρόσληψη 1000 ανέργων για 5 χρόνια ή 100.000 ανέργων για 6 μήνες
β) να δώσουμε τα Χριστούγεννα από 100 ευρώ σε 1.000.000 χαμηλοσυνταξιούχους ως 13η σύνταξη
γ) να δώσουμε μια μικρή αύξηση 12% στα στελέχη μας, τους μετακλητούς υπαλλήλους και τους συναγωνιστές μας οι οποίοι καθημερινά δίνουν τη μάχη για δημοκρατία, ανάπτυξη και αξιοκρατία. Μια τίμια και καθαρά ταξική μάχη απέναντι στην λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού.


Μετά την απόρριψη της επενδυτικής πρότασης όλοι οι σύντροφοι έψησαν σαρδέλες και τραγούδησαν το «Comandante Che Guevara».

Του Κώστα Βουρλιά*

Ο κ. Βουρλιάς Κώστας είναι εκπαιδευτικός, Δρ Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών και είναι πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών μετέχοντας στην επιτροπή Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: