Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Άγκυρα έστησε με ειδικές δυνάμεις το σκηνικό για να αιχμαλωτίσει Έλληνες Στρατιωτικούς [Video]

Μια νέα αποκάλυψη σχετικά με την σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο είδε το φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, αμέσως μετά την σύλληψη τους από τους Τούρκους, o λοχίας επικοινώνησε με τον Έλληνα ταξίαρχο και μίλησαν 12-14 λεπτά. 
Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι στρατιώτες οδήγησαν στο τουρκικό φυλάκιο τους Έλληνες στρατιώτες προκειμένου να ακολουθηθεί η τυπική διαδικασία.
Λίγη ώρα αργότερα, στο τουρκικό φυλάκιο έφτασε και ο Έλληνας ταξίαρχος, οπού παρέμεινε για περίπου 45 λεπτά, μέχρι και όταν ο Τούρκος ομόλογος του είπε:...
 «δεν είναι πια στο χέρι μου, έχει αναλάβει η στρατοχωροφυλακή».
Δείτε τι αναφέρθηκε στο δελτίο του ΑΝΤ1 

Από την πρώτη στιγμή τα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Έβρο από τους Τούρκους μεταφέρθηκαν στην Άγκυρα για έλεγχο.
Αυτό μετέδωσε ο ανταποκριτής του Σκαι στην Αδριανούπολη. Την ίδια στιγμή για όγδοη μέρα είναι κρατούμενοι στις Τουρκικές στρατιωτικές φυλακές στην Αδριανούπολη οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί  που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη στον Έβρο.
Αίσθηση προκάλεσε  η αναφορά του επίτιμου  αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μανούσου Παραγιουδάκη ο οποίος τονίζει ότι «οι ειδικές δυνάμεις της Τουρκίας είχαν στήσει ενέδρα στους Ελληνες στρατιωτικούς στον Εβρο».
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Παραγιουδάκης ανέφερε ότι, έχοντας περάσει από τη θέση του Σωματάρχη στην περιοχή του Έβρου: 
«Γνωρίζω ότι σε καμία περίπτωση ακόμη και αν οι Έλληνες στρατιωτικοί είχαν περάσει για κάποια μέτρα τα σύνορα δεν θα μπορούσαν να πέσουν αιχμάλωτοι στα χέρια των Τούρκων από ένα περίπολο της τάξης των 2 ή και των 3 ανδρών. Αυτό σημαίνει ότι η Άγκυρα είχε στήσει με ειδικές δυνάμεις ένα σκηνικό για να αιχμαλωτίσει Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: