Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΣΟΚ ! Αρχίζει το Εξπρές του Μεσονυχτίου - Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Απόφαση ΣΟΚ για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που αποκαλύπτει όλη την έως τώρα μεθόδευση των Τούρκων. Οι δύο Ελληνες έπεσαν σε ενέδρα εντός του ελληνικού εδάφους όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και από την κατάθεση του επικεφαλής της περιπόλου:-Δεν καταλάβαμε πως βρεθήκαμε σε τουρκικό έδαφος…

Φυσικό είναι γιατί απλά δύο Ελληνες δεν βρέθηκαν σε τουρκικό έδαφος αλλά η ενέδρα στην ελληνικη περίπολο στήθηκε εντός του ελληνικού εδάφους. Εδώ οι Τούρκοι κομμάντος παραμόνευαν και με παρατεταμένα όπλα...
πετάχθηκαν πίσω από τους θάμνους μπροστά στο τζιπ της ελληνικής περιπόλου. Στην συνέχεια αφόπλισαν τους δύο άνδρες και τους κατέσχεσαν το τζιπ.
Τι πρέπει να κάνει η ελληνική πλευρά; 
Αφού ετοιμασθούμε για πόλεμο να προχωρήσουμε σε αντίποινα. Τίποτε λιγότερο.

Στην συνέχεια διαβάστε και κλάψτε από ντροπή τις τελευταίες εξελίξεις>
Κουρδιστό Πορτοκάλι
Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, στο δικαστήριο της Αδριανούπολης,εκδίκαση της έφεσης, κατά της απόφασης προφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κατέθεσαν οι συνήγοροι υπεράσπισής τους.
Σύμφωνα με το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι συνήγοροι των δύο Ελλήνων προφυλακισθέντων από την Παρασκευή στις φυλακές της Αδριανούπολης, εξερχόμενοι του δικαστηρίου δήλωσαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η εκδίκαση της έφεσης,η οποία αναμένεται να εκδικαστεί από αύριο και έως το τέλος της εβδομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει διαφοροποίηση ως προς το κατηγορητήριο εναντίον των δύο αξιωματικών και το οποίο συνίσταται στην παράνομη είσοδο σε στρατιωτική περιοχή.
Σημειώνεται πως από νωρίς το πρωί, στο χώρο του δικαστηρίου προσήλθαν οι γονείς των δύο συλληφθέντων οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση, ενώ οι ίδιοι οι στρατιωτικοί δεν μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο.
Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται στις φυλακές Ανδριανούπολης κατηγορούμενοι για παράνομη είσοδο σε τουρκικό έδαφος. Ο 25χρονος υπολοχαγός του Μηχανικού Άγγελος Μητρετώδης και 29χρονος, λοχίας Μηχανικού Δημήτρης Κουκλατζής που υπηρετούν στην 3η Μηχανοκίνητη Ορεινή Ταξιαρχία «Ρίμινι», βρίσκονται προφυλακισμένοι στην Αδριανούπολη από την περασμένη Πέμπτη 1η Μαρτίου.
Η ελληνική πλευρά -μέσω των Τούρκων δικηγόρων που διόρισε το ελληνικό Προξενείο στην Αδριανούπολη- κατέθεσε αίτημα στην τουρκική δικαιοσύνη για να δικαστούν κανονικά οι δυο στρατιωτικοί αλλά ταυτόχρονα να αφεθούν ελεύθεροι ωσότου οριστικοποιηθεί η ετυμηγορία του τουρκικού δικαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: