Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Οι ΗΠΑ «ελέγχουν» τα ραντεβού Καμμένου, Παππά με Ιβάν

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενος παππας σαββιδης

Οι Αμερικανοί κάνουν λόγο για αλλεπάλληλες συναντήσεις στο σπίτι του Καμμένου

Τα αλλεπάλληλα ραντεβού του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη με κυβερνητικούς αξιωματούχους βρίσκονται στο στόχαστρο των Αμερικανικών αρχών.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η εδώ πρεσβεία έχει κάνει εδώ και αρκετό καιρό focus στις επαφές που είχε με στελέχη της κυβέρνησης ο ομογενής επιχειρηματίας. 
Από την «συλλογή» των στοιχείων προκύπτει ότι...
στις περισσότερες συναντήσεις, είχε ως συνδαιτυμόνες τους υπουργούς Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.
Εκτός από τον Ναυτικό Όμιλο και γνωστό ξενοδοχείο της παραλιακής, πολλά από τα ραντεβού πραγματοποιούνταν στο σπίτι του προέδρου των ΑΝΕΛ. 
Όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο, οι τρεις άνδρες φαίνεται ότι έχουν οικοδομήσει μια σχέση που ξεπερνά τα υπουργικά χαρτοφυλάκια και τις επιχειρήσεις. 
Μάλιστα, η στενή φιλική σχέση του Ρώσου επιχειρηματία με τους κ.κ.Καμμένο και Παππά, είχε αποτελέσει αντικείμενο περαιτέρω έρευνας για την πρεσβεία των ΗΠΑ.
Πάντως αξίζει να επισημανθεί ότι μέχρι στιγμής οι δύο υπουργοί στηρίζουν ποικιλοτρόπως και δια της σιωπής τους, τον κ. Σαββίδη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τους ήθελαν να βρίσκονται πολύ κοντά του.
Τέλος δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι κυρίαρχο ρόλο για να «δέσει» η σχέση ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον Ιβάν Σαββίδη, έχει παίξει όλα αυτά τα χρόνια ο Πάνος Καμμένος.
Πηγή:parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: