Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Έχουμε και τους Ολιγάρχες που μας αξίζουν - Η επιχειρηματική ελίτ του τόπου (τρομάρα της) στηρίζει Σύριζα [Video]

Η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν εκείνη που πήρε πρώτη την πολιτική παρθενία του Τσίπρα και έκανε την απόπειρα να τον βάλει στα διεθνή πολιτικά σαλόνια μαγεμένη δήθεν από τον ημιμαθή αριστερό Τσε Γκεβάρα. 

Μάλιστα η κ. Αγγελοπούλου είχε βγει και στον Alpha του Κοντομηνά το βράδι των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015 και δεν έκρυβε την ικανοποίησή της που νέοι άνθρωποι πήραν επιτέλους το τιμόνι της χώρας....


Από την Ιόλη Πιερίδη
Απολαύστε στο μεταξύ στο VIDEO που ακολουθεί τα όσα δήλωνε εκείνο το βράδι η σύζυγος του μεγαλοπεπιχειρηματία πριν συνεχίσουμε την οδυνηρή περιήγηση στον ξιπασμό των εγχώριων ολιγαρχών που ένας μετά τον άλλον θαμπώθηκαν από το ηγετικό εκτόπισμα του Τσίπρα.
Την στάση της κ. Αγγελοπούλου απέναντι στον Τσίπρα θα αντέγραφαν στην συνέχεια όλοι σχεδόν οι Ελληνες ολιγάρχες.
Ολοι αίφνης ήθελαννα γίνουν συνομιλητές αυτού του παιδιού-θαύματος που είναι πανέξυπνος, πανίσχυρος με θεληματικό πηγούνι και άλλες παπαριές που εκστόμιζαν οι βαρύγδουποι εγχώριοι επιχειρηματίες μετά την γνωριμία τους με τον Αλέξη. Κανείς από δαύτους δεν αντέδρασε όταν έβλεπε αυτόν τον “θαυμαστό” ηγέτη να υπερασπίζεται (όπως και οι προκάτοχοί του φυσικά) το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος, να βάζει εξοντωτικούς φόρους, να εξοντώνει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Κανείς από τους ολιγάρχες δεν αντέδρασε για τα αυτονόητα στο Επιχειρείν. Γύρευε πόσο κατσιαπλιάδες είναι και οι ολιγάρχες που διαθέτει ο τόπος. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν δουλειές με το δημόσιο και για να το πετύχουν αυτό είναι ικανοί να εξωραίσουν ακόμη και τον πιο άσχετο κατσιαπλιά. Ετσι έφτασαν σήμερα κάποιοι από δαύτους να αναμεταδίδουν το παραμύθι του Τσίπρα για καθαρή έξοδο στις αγορές. Λες και οι αγορές είναι σούργελα σαν τους εγχώριους ολιγάρχες που πάντα τα βρίσκουν με το γκουβέρνο. Οποιο κι αν είναι το γκουβέρνο.
Το αν οδεύουμε (με τον Τσίπρα πρωθυπουργό) σε έξοδο στις αγορές ή στο χορό του Ζαλόγγου και σε διαμελισμό της χώρας θα το γνωρίζουμε πολύ σύντομα. Στο μεταξύ εξίσου ξιπασμένη ήταν και η συμπεριφορά των επικεφαλής της Εκκλησίας με τον νέο υπέρλαμπρο ηγέτη. Και η Εκκλησία έσπευσε να πάρει στην αγκαλιά της τον νεαρό επαναστάτη και να τον κανακέψει.
Αλλωστε και η Εκκλησία μας πάντα με το γκουβέρνο ήταν. Ακόμη και στην Τουρκοκρατία που ετοιμάζεται για 2ο γύρο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: