Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Παραιτήθηκε ο Φώτης Κουβέλης - Για λόγους προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας! [Βίντεο]

Την παραίτησή του “για λόγους προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας” 

υπέβαλλε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Φώτης Κουβέλης με μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο το γραφείο του.  
Στο μεταξύ ο Τσίπρας παρότι τον έχρισε υπουργό αναπληρωτή υπουργό Αμυνας κι ενώ συγκαλεί το άτυπο κυβερνητικό Συμβούλιο, σε καιρό πολέμου, δεν τον συμπεριλαμβάνει καν!
Σ΄αυτό θα συμμετάσχουν οι κκ: Δραγασάκης, Παππάς, Φλαμπουράρης, Τσακαλώτος, Τζανακόπουλος και Κοτζιάς. Το άκουσμα το όνοματός τους και μόνο προκαλεί πανικό στο τουρκικό προεδρικό Μέγαρο.
Σας θυμίζουμε ότι...
 Τζανακόπουλος, Κουβέλης διατυμπάνιζαν ότι πολύ σύντομα οι 2 Ελληνες θα βρισκόντουσαν πίσω στη πατρίδα.
Είναι τέτοιο το πάθος τους για εξουσία που αρνούνται να δουν την πραγματικότητα η οποία δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Αυτό οφείλει να το συνειδητοποιήσει άμεσα και ο οξυδερκής λαός που ζει στον κόσμο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, ο πραγματικός λόγος της παραίτησης του πάστορα Κουβέλη (ο οποίος πριν λίγες ώρες ανέπτυξε ένα σκασμό κενολογίες στην ΕΡΤ για να εντυπωσιάσει την Αναστασία Γιάμαλη και να βγουν για καφέ) είναι ότι τρέμει στην ιδέα ότι έχει ταυτισθεί στη συνείδηση του κόσμου με την πιο ταπεινωτική στιγμή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και της πολιτικής ηγεσίας από την κρίση των Ιμια.
Οσοι σπεύσαμε να τον αδικήσουμε και να τον χαρακτηρίσουμε μωροφιλόδοξο πολιτικό ραμολί, μετά την παραίτησή του ανακαλούμε τους χαρακτηρισμούς μια και ακόμη και ένας Κουβέλης διατηρεί-όπως αποδεικνύει η παραίτησή του-ψήγματα προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: