Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Τουλάχιστο την Αννα… - 750.000 Ελληνες έχουν αποδράσει ενώ δύο πιάστηκαν αιχμάλωτοι από τους Τούρκους

Μετά από 8 χρόνια εφαρμογής των Μνημονίων με μοναδική προτεραιότητα την διάσωση του διεφθαρμένου πελατειακού κράτους και των εγχώριων ολιγαρχών 750.000 Ελληνες έχουν αποδράσει ήδη στο εξωτερικό ενώ δύο παληκάρια πιάστηκαν αιχμάλωτα από τους Τούρκους στρατιώτες.

Την ίδια στιγμή τα στελέχη της χειρότερης, της πιο κατσιαπλιάδικης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης, κάτι ανεκδιήγητοι τύποι σαν τον αρχιράπερ...
 ταχυμετρητή Κουρουμπλή, παραμένουν βιδωμένοι στις καρέκλες τους με μοναδικό σκοπό να εξαντλήσουν και το τελευταίο δευτερόλεπτο στην εξουσία.
Από την Ιόλη Πιερίδη
Έχοντας από κάτω την χειρότερη εκδοχή Ελληνα στην Ιστορία του ελληνικού έθνους συνεχίζουν να ψεύδονται τυχοδιωκτικά με την ανοχή των δανειστών οι οποίοι επέλεξαν να σκηνοθετήσουν μια αιματηρή έξοδο από τα μνημόνια αλλά έπεσαν πάνω στις άγριες διαθέσεις του Ερντογάν, ο οποίος ετοιμάζεται να κατασπαράξει την μακιγιαρισμένη και χρεοκοπημένη πόρνη πριν προλάβει να ξεμυτίσει.
Ο συνδυασμός των ξένων που θέλουν να ξεφορτωθούν τη χώρα, της φαύλης ελληνικής κυβέρνησης, του σουλτάνου Ερντογάν αλλά και ενός  ευνουχισμένου, ανόητου λαού είναι ιδανικός για την ολοσχερή καταστροφή της Κολομβίας των Βαλκανίων.
Ενας λαός που παρότι έχει νωπή στη μνήμη του την ιστορική ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στο Σύνταγμα, ο οποίος δικαιώθηκε (μόλις ένα μηνά μετά) όταν μας προειδοποιούσε για τους εθνικούς κινδύνους που μας απειλούν και τους εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν, δεν βγήκε στους δρόμους να διαδηλώσει κατά των ανίκανων και κατσιαπλιάδων κυβερνώντων οι οποίοι 3 χρόνια τώρα δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες ώστε η χώρα μας να βρίσκεται ανυπεράσπιστη στο έλεος του Ερντογάν.
Μετά από 3 χρόνια για πρώτη φορά και οι ίδιοι άρχισαν να τρέμουν καθώς συνειδητοποιούν ότι η συγκυρία εκεί έξω πλέον δεν τους ευνοεί. Επαψαν να είναι τυχεροί όπως τα χρόνια που προηγήθηκαν και τώρα διαισθάνονται το θανάσιμο κίνδυνο που πλησιάζει. Ο τρόπος που μιλούσε ο Τζανακόπουλος στην Μπουσδούκου είναι χαρακτηριστικός καθώς έτρεμε μην χρησιμοποιήσει μια λάθος λέξη που θα μπορούσε να εξαγριώσει την Τουρκία.
Εχει ήδη αρχίσει να τρέμει σαν το ψάρι.
Ενας Τζανακόπουλος που πολύ σύντομα είναι πιθανόν να αποδράσει LIVE  καθώς την ώρα που θα μιλάει στη Μπουσδούκου θα πέφτει η σκάλα από το ελικόπτερο που θα κάνει στροφές πάνω από το Μαξίμου ώσπου να επιβιβαστεί όλο το προσωπικό.
Κάπως έτσι θα κλείσει τη θητεία του σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος, μην αμφιβάλετε γι΄αυτό.
Ισως να μην προλάβει καν να αποχαιρετήσει την Αννα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: