Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Συγκλονίζουν οι γονείς των 2 στρατιωτικών, οι διορισμοί στο Δημόσιο πρεμούρα της κυβέρνησης - Θα σας πετάξουμε ξανά στη θάλασσα..., απειλούν οι Τούρκοι [ Video & Φωτο ]

Συγκλονίζουν οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτών που κρατούνται για 8η μέρα στα τουρκικά μπουντρούμια.

Η Σοφία Κούκλατζη, μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, μίλησε στην εκπομπή «Live News» στο Epsilon, για τη συνάντηση που είχε με τον γιο της στις φυλακές, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι θα τον ξαναδεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Περιμένουν ότι θα απελευθερωθούν σύντομα από τις φυλακές», ανέφερε η κυρία Κούκλατζη, προσθέτοντας πως «είμαι περήφανη για τον γιο μου γιατί πάνω στο καθήκον του συνέβη αυτό που του συνέβη και εύχομαι και παρακαλώ την Παναγία να γυρίσουν γρήγορα»…

Απελπισμένοι οι άνθρωποι αναποθέτουν πλέον τις ελπίδες τους στην Παναγία που πρέπει να νικήσει τον Αλλάχ μια και ο τουρκοφάγος Παυλόπουλος είναι μόνο λόγια-έπεα πτερόεντα.
Κι ενώ η Ελλάδα ταπεινώνεται καθημερινά από τους Τούρκους η πρεμούρα των Τσίπρα-Γεροβασίλη είναι να υποσχεθούν νέους διορισμούς στο Δημόσιο με στόχο να επανεκλεγούν. Ολα για την εξουσία! Ακόμη κι αν καταλάβουν οι Τούρκοι τις Κυκλάδες η πρεμούρα των κυβερνώντων θα είναι πως να διατηρηθούν στην εξουσία. Την ίδια στιγμή Τούρκοι ακροδεξιοί διαδηλώνουν έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Αγκυρα φωνάζοντας
-Θα σας πετάξουμε ξανά στη θάλασσα…
Οι γονείς των παιδιών πολύ σωστά κάνουν και μιλάνε στα κανάλια προσπαθώντας να αφυπνίσουν μια αποχαυνωμένη κοινωνία η οποία μοιάζει να έχει παραδωθεί στην κυβερνητική αφασία και ονειρεύεται διορισμούς στο Δημόσιο. Η ανοχή του οξυδερκούς (τρομάρα του) ελληνικού λαού στην κυβέρνηση Σύριζα είναι πρωτοφανής για την μεταπολίτευση.
Οπως διαβάζουμε στον Ελεύθερο Τύπο στο κεντρικό δελτίο του Star μίλησε ο πατέρας του Ανθυπολοχαγού Μητρετώδη>
– Τα παιδιά πως τα είδατε;
«Καλά ήταν, καλά…»
-Το φρόνημά τους, η ψυχολογία τους;
«Καλά ήταν γενικά καλά…. Για μας θα δούμε…. προς το παρόν αντέχουμε… προς το παρόν».
«Πληροφορηθήκαμε ότι το κελί δεν είναι και τόσο χάλια ότι έχει μέσα τις απαραίτητες ανέσεις δηλαδή τουαλέτα, μπάνιο και ζεστό νερό ακόμα, ότι έχουν ένα μπαλκονάκι που μπορούν να βγαίνουν έξω λίγο να ξεσκάνε. Αν μπορούν να συνεννοηθούν με το προσωπικό εκεί της φυλακής, εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν. Ενημέρωσε ο διευθυντής των φυλακών για το πρόγραμμά τους, για το πότε τρώνε, πότε κάνουν άλλες δραστηριότητες. Μια φορά τον μήνα θα μπορούν να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία», λέει ο Νίκος Κουκλατζής, θείος του Έλληνα λοχία που κρατείται στις φυλακές της Αδριανούπολης.
Συγκινητικές δηλώσεις έκανε ο πατέρας ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τους Τούρκους στον Έβρο, κάνοντας λόγο για υπερηφάνεια που τον διακατέχει για τον γιο του.
Ο πατέρας του λοχία Κούκλατζη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πως ο γιος του είναι καλά στην υγεία του αλλά και το φρόνημά του, ενώ τόνισε πως οι συνθήκες κράτησης είναι ικανοποιητικές. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, σιτίζονται ικανοποιητικά, τρεις φορές την ημέρα, ενώ όπως είπε δέχονται καλή περιποίηση, τονίζοντας παράλληλα πως δεν έχουν δεχθεί βία, ούτε σωματική ούτε ψυχολογική.
Ο κύριος Νίκος Κούκλατζης συνάντησε τον 25χρονο γιο του την περασμένη Δευτέρα, επί μία ώρα, στο επισκεπτήριο της φυλακής και όπως είπε μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον Σκάι, γέμισε περηφάνια: «Με διακατέχει μεγάλη περηφάνια γιατί ο γιος μου είναι κρατούμενος στις φυλακές της Τουρκίας, τον θεωρώ ήρωα και επειδή το αίσθημα του πατριωτισμού σ’ εμάς εδώ είναι πολύ αυξημένο, με οδηγεί να αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια για το παιδί μου», λέει προσπαθώντας να εξηγήσει τα συναισθήματά του, μην παραλείποντας να επισημάνει ότι αρχικά η αγωνία για την τύχη του παιδιού του τον κυρίευσε. Ειδικά μετά την επίσκεψη στις φυλακές της Αδριανούπολης όμως, τονίζει, «ένιωσα ότι το ηθικό του είναι υψηλό κι αυτό με γέμισε περηφάνια, στέκεται περήφανος».
Η επόμενη επίσκεψη θα γίνει πιθανόν την ερχόμενη Δευτέρα, «αναλόγως πότε θα κλείσει την άδεια η πρόξενος», όπως λέει, θα έχει διάρκεια μία ώρα και θα γίνει και πάλι πίσω από το διαχωριστικό τζάμι. Όπως λέει ο κύριος Νίκος Κούκλατζης, αφού είδε πως το παιδί του ήταν καλά, «όλος ο χρόνος καταναλώθηκε στο να λέμε τα οικογενειακά μας, του μετέφερα τα μηνύματα φίλων αλλά και αγνώστων».
«Αυτό εισπράττουμε, την απερίγραπτη συμπαράσταση του κόσμου, τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι το κάτι άλλο, νιώθουμε ότι ενώσαμε την Ελλάδα» επισημαίνει ο ίδιος και προσθέτει ότι δεν έχει μιλήσει με πολιτικούς, αλλά ενημερώνεται σχεδόν καθημερινά από τα υψηλότερα κλιμάκια του στρατού.
«Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να έχουμε υπομονή και να βάλουμε λίγο στην άκρη την αγωνία για να μεταδίδουμε την ηρεμία αυτή και στα παιδιά», είπε, χωρίς πάντως να αναφέρει πως εντός της οικογένειας με την περιπέτεια αυτή, «έχουμε τις καλές μας και τις κακές μας στιγμές». «Η πρώτη εντύπωση ήταν η στεναχώρια και η αγωνία για το παιδί», παραδέχεται και όσον αφορά όσα νιώθει τώρα, λέει: «Δεν έχω καμία εκτίμηση για το πότε θα τελειώσει όλο αυτό, οπλίζομαι με υπομονή και ψυχραιμία, ξέρω ότι έτσι πρέπει να πορευτούμε, εισπράττω από αυτά που ακούω, ότι θα χρειαστεί χρόνος».
Με το παιδί του, όπως λέει, δεν μίλησαν καθόλου για όσα έγιναν στο επίμαχο περιστατικό, «δεν ήθελα να ανοίξω τέτοιο θέμα». «Σπάνια μιλούσε για τις υπηρεσίες του, για τη δουλειά τους δεν μιλούν παραέξω», συμπληρώνει.

1 σχόλιο:

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ είπε...

.
.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ..............
.
.
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ -Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, Δικηγόρου Ἀθηνῶν
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ ΜΕΤ’ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΟΥ
Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, Δικηγόρου Ἀθηνῶν, κατοίκου Ἀθηνῶν, ὁδός Μαυρομιχάλη ἀρ. 182.
ΠΡΟΣ
Τόν Ἀξιότιμον Πρόεδρον τῆς Δημοκρατίας τῆς Ἑλλάδος κ.κ. Προκόπην Παυλόπουλον.
Ἀξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Εὐλαβῶς Σεβομένη τόν Ὓψιστον θεσμόν τοῦ Πολιτεύματός μας, εὑρίσκομαι εἰς τήν θλιβεράν ἀνάγκην νά Σᾶς θυμίσω τά κάτωθι:

2. Κατά τό Ἂρθρον 33§2 τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματός μας ἐδώκατε τόν κάτωθι ὃρκον:
«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιτότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και της ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».
3. Ὡς διακεκριμένος ἐπιστήμων γνωρίζετε καλύτερον ὃλων ὃτι ὁ Αὐτόχθων Ἑλληνικός Λαός ἒχει πληγῆ κατάφωρα εἰς ἃπαντας τούς τομεῖς νομιμοφανῶς ὑπό τήν ἀπειλήν τῆς δῆθεν ἀνάγκης τῶν μνημονίων μέ τά «γνωστά» παρεπόμενά των, κυριολεκτικῶς κατεχόμενος ἀπό τήν «ΤΡΟΪΚΑ ἢ ΘΕΣΜΟΥΣ» ἀφαιμασσόμενος ἀπό κακόβουλα καί ἐξωφλημμένα δάνεια, διωκόμενος εἰς ἐξορίαν πέραν τῆς Πατρίδος, ἐμπαιζόμενος ἀπό «τούς περιφήμους ἑταίρους» τόσον εἰς τήν Εὐρωπαϊκήν Ἓνωσιν ὃσον καί εἰς τούς Διεθνεῖς Ὀργανισμούς, ἐκτοπιζόμενος μεθοδικῶς ἀπό «δῆθεν» πρόσφυγες.
Ἀξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
• Ὁ αὐτόχθων Ἑλληνικός Λαός ἒχει γενοκτονηθῆ!
• Ἡ Ἱερά Ἑλλάς «ἁρπάζεται» συστηματικά καί ἀπειλεῖται ἡ ἐδαφική ἀκεραιότης της.
• Ἡ Ἱερά Ἑλλάς ἐμπαίζεται εἰς τό Πρόσωπόν Σας ἀπό τήν Μέρκελ, τόν Γιούνκερ, τόν Ζάεφ, τόν Ἐρντογάν, τόν Ράμα ἀλλά καί ἀπό τούς ἐκπροσώπους τῆς Ἑλληνικῆς Βουλῆς καί τῆς Κυβερνήσεως οἱ ὁποῖοι ἀρνοῦνται νά δώσουν τόν Συνταγματικόν Ὃρκον τους εἰς τήν Ἁγίαν Τριάδα καί νά πείθωνται εἰς τάς Συνταγματικάς ἐπιταγάς.
Ἀξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
Ἡ Κυβέρνησις καί ἡ Διοίκησις παραβαίνουν ἀνηλεῶς τάς διατάξεις τῶν ἂρθρων τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματος.
Πάντα τ’ ἀνωτε΄ρω δέν χρειάζεται ν’ ἀναλυθοῦν διότι τά γνωρίζετε παντός ἑτέρου καλύτερον.
Ὃμως καί ὁ Ἑλληνικός Λαός γνωρίζει.
Καί ἑγώ ὡς Ἑλληνίδα πολῖτις γνωρίζω τά δικαιώματα καί τάς ὑποχρεώσεις μου, ὃπως ἀπορρέουν ἀπό τόν Ἀνώτατον Καταστατικόν Χάρτην τῆς Πολιτείας μας.
Ὃθεν Δ ι α μ α ρ τ υ ρ ο μ έ ν η, δι’ ὃσα ἐπιτρέπετε νά διαπράττωνται εἰς βάρος μου καί εἰς βάρος τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ καί τοῦ Ἒθνους μου.
Σᾶς ὑ π ε ν θ υ μ ί ζ ω τάς ἐκ τοῦ Συντάγματος ὑποχρεώσεις Σας ἒναντι τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ καί τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἒθνους καί
Σᾶς κ α λ ῶ – ἒχουσα ἐκ τοῦ Συντάγματος τό Δικαίωμα ἃμα δέ καί τήν ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΝ – εἰς τήν ἐφαρμογήν τῶν Διατάξεων τοῦ Συντάγματος τῆς Ἑλλάδος.
Μέ τήν ἐπιφύλαξιν παντός νομίμου δικαιώματός μου ἁρμόδιος Δικαστικός ἐπιμελητής ἐπιδότω νομίμως πρός τόν κ. Προκόπην Παυλόπουλον, Πρόεδρον τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας πρός γνῶσιν του καί διά τάς νομίμους συνεπείας, καλούμενον ὡς ἀνωτέρω, ἀντιγράφων ταύτην ἐν τῇ ἐκθέσει ἐπιδόσεώς του.
Ἀθῆναι 5/3/2018
Ἡ ἐξωδίκως διαμαρτυρομένη καί
προσκαλοῦσα Δικηγόρος.
lampros stathopoylos lamstat@hotmail.com
.
.