Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Κύπελλο Ελλάδος: Ο ΠΑΟΚ και φέτος για... τελικό, 1-3 τον Πανιώνιο - Δείτε τα γκολ και ΠΡΟΣΕΞΤΕ το πρώτο, στο 24' λεπτό [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
Για 2η σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ θα είναι ξανά στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς κέρδισε 1-3 στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο στον πρώτο ημιτελικό του θεσμού.
Φιναλίστ, εκτός θαύματος, για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα είναι ο ΠΑΟΚ. 
Ο «δικέφαλος του Βορρά» με... συνοπτικές διαδικασίες και με το πρώτο γκολ από καταφανέστατη θέση οφ σάιντ του Πρίγιοβιτς που σέντραρε στον Μαουρίτσιο ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0...
Έτσι εξασφάλισε (ουσιαστικά) την πρόκρισή του στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης, μετά το 3-1 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.
Οι Θεσσαλονικείς με δύο γκολ πριν κλείσει το πρώτο 35λεπτο (24΄ Μαουρίσιο, 34΄ Πρίγιοβιτς) κι ένα ακόμη του Μπίσεσβαρ στο 73΄ έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της Τούμπας, στις 17 Απριλίου. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 85΄ με τον Κόρμπο.
Ετσι, ο ΠΑΟΚ με το 1.5 πόδι είναι στον τελικό, ενώ αύριο θα διεξαχθεί στην Λάρισα ο πρώτος ημιτελικός του άλλου ζευγαριού ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ.
ΤΑ ΓΚΟΛ


Πηγή:  | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: