Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Τινάζεται στον αέρα η υπόθεση Novartis - Διέρρευσαν τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων - Ραγδαίες πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις!

Ραγδαίες δικαστικές και κυρίως πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να πυροδοτήσει η αποκάλυψη της προστατευόμενης μάρτυρος, κατάθεση της οποίας συμπεριλαμβάνεται στην ελληνική δικογραφία για τη Novartis.

Ήδη από νωρίς το απόγευμα, τα στοιχεία της προστατευόμενης μάρτυρος έχουν διαρρεύσει μέσω διαδικτύου αλλά και τηλεοπτικών σταθμών, ενώ όπως ακούγεται εντόνως είναι ήδη γνωστή και η ταυτότητα των άλλων δύο “προστατευμένων” μαρτύρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ζήτημα ωρών να αρχίσουν οι μηνύσεις από τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα εις βαρών των τριών προστατευόμενων μαρτύρων, με το ότι αυτό συνεπάγεται για... την συνέχεια της υπόθεσης.
Ήδη στο παρασκήνιο (ακόμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης) υπάρχουν πολύ μεγάλες αντιδράσεις για τον ερασιτεχνικό τρόπο με τον οποίο η Eισαγγελία του Αρείου Πάγου και η Eισαγγελία Διαφθοράς διαχειρίστηκαν αυτή την υπόθεση.
Οι αντιδράσεις αυτές είναι όπως μαθαίνουμε και υπερατλαντικές, αφού καταγράφεται οργή των αμερικανικών Αρχών για τη δημοσιοποίηση μέσω της δικογραφίας εγγράφων του FBI στοιχείων, που μπορούν να δυναμιτίσουν και την Αμερικανική έρευνα για τη Novartis.
Την ίδια στιγμή, έκθετοι είναι πλέον το Μαξίμου και η πολιτική ηγεσία του Yπουργείου Δικαιοσύνης, οι οποίοι χρησιμοποίησαν μια δυσώδη υπόθεση για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη στοχοποιώντας μη αρεστούς προς το Καθεστώς πολιτικούς αντιπάλους.
Είναι βέβαιο πως μετά και τις σημερινές εξελίξεις η υπόθεση Novartis έχει τιναχτεί κυριολεκτικά στον αέρα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά: Και σε δικαστικό και κυρίως πολιτικό επίπεδο…
Lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: