Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Αυτή είναι η αλήθεια

Ποτέ στην σύγχρονη ελληνική ιστορία , δεν υπήρξε ηγέτης που να διαβλήθηκε περισσότερο από τον Κώστα Καραμανλή και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, επειδή τόλμησε να διαβεί τον Ρουβίκωνα της γονυκλινούς ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Ένα ηχηρό μήνυμα και μια παραδειγματική απαξίωση σε όσους τολμήσουν να κάνουν τα ίδια, σε όσους αμφισβητούν τα σχέδια των υπανθρώπων που κυβερνούν τις τύχες μας και τη ζωή μας.
Όλοι γνωρίζουν τα γεγονότα…
ΟΛΟΙ….όμως αποσιωπούν την αλήθεια, υποταγμένοι στα αφεντικά τους και στα μιαρά σχέδια που σχεδιάζονται ψιθυριστά σε συνωμοτικές συνεδρίες, μακριά από τη δημοσιότητα, που απεργάζονται την πλήρη διάλυσή μας σαν Γένος και Έθνος…και όσοι το αναφέρουν, χαρακτηρίζονται σαν γραφικοί συνωμοσιολόγοι.
Ο Κώστας Καραμανλής:
Χειρίσθηκε την υπόθεση του ονόματος του κρατιδίου των Σκοπίων ελληνοπρεπώς. Έπεισε τα μέλη του ΝΑΤΟ να αρνηθούν την πρόσκληση της κυβερνήσεως των Σκοπίων στο Βουκουρέστι, για να γίνει η χώρα της μέλος του Οργανισμού τούτου, με το κλοπιμιαίο όνομα της Μακεδονίας,παρά το γεγονός ότι είχε προαναγγελθεί η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ 
Στήριξε τους Ελληνοκυπρίους για να απορρίψουν το επαίσχυντο σχέδιο Ανάν.
Δεν υπεχώρησε στις πιέσεις της Τουρκίας, τόσο επί των μετ΄ αυτής διαφορών μας, όσο και επί του Κυπριακού.
Προσπάθησε να καταστήσει την Ελλάδα ενεργειακό κόμβο
Έδωσε σοβαρά προνόμια στις τρίτεκνες οικογένειες, για να ενισχύσει την τεκνοποϊία των Ελλήνων.
Αποσαφήνισε νομοθετικώς την έννοια του Ασύλου των Α.Ε.Ι., σύμφωνα με το Σύνταγμα.
Έλαβε  νομοθετικά μέτρα για τη βελτίωση της παιδείας.
Προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της κοινωνικής ασφάλισης των Ελλήνων, αλλά βρήκε σύσσωμη την αντίδραση της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης.
Έλαβε μέτρα ενισχύσεως των θιγέντων από τους εμπρησμούς και τις θεομηνίες αγροτών, κ.λ.π.
Αρνήθηκε την είσοδο του ΔΝΤ στη χώρα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: