Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Και οι... Καρανίκες στα πεντάστερα!

Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις για το επίδομα ενοικίου που εισέπραττε όχι μόνο η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, αλλά και ακόμα τρεις εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, το Ποτάμι «καρφώνει» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και για άλλη προκλητική τροπολογία.
Πρόκειται για την τροπολογία που επιτρέπει πλέον στους συνοδούς των υπουργών, όταν αυτοί μετακινούνται στο εξωτερικό, να μένουν στα ίδια υπερπολυτελή ξενοδοχεία με τα μέλη της κυβέρνησης.
Με ανάρτησή του στο Twitter... ο βουλευτής του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης «καρφώνει» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δημοσιοποιώντας την τροπολογία με την οποία αποφασίστηκε οι συνοδοί των υπουργών σε ταξίδια να μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με αυτούς, επιβαρύνοντας έτσι τον προϋπολογισμό.
«Το επίδομα ενοικίου σε ζάμπλουτους υπουργούς δεν είναι το μόνο "πατριωτικό" μέτρο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Καρκατσούλης. 
«Στις 27/7/2016 νομοθέτησε ώστε η συνοδεία των υπουργών να μένει στα πεντάστερα ξενοδοχεία στα ταξίδια και όχι σε φτηνότερα όπως ίσχυε στο παρελθόν», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: