Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Αυτό είναι το τελευταίο τους χαρτί


Σχετική εικόναΦτωχό μου ημερολόγιο. Κοίτα πως έγιναν τα πράγματα
Ο Αλέξης έστειλε όλους τους ακροδεξιούς νεοφιλελεύθερους στην φυλακή με ένα νόμο και ένα άρθρο, επειδή, όπως είπε και ο γίγας Θεοφύλακτος «Νόμος είναι αυτό που πιστεύουμε εμείς»
Έπειτα ο Προκόπης όρκισε κυβέρνηση, στην οποία συμμετείχαν όσοι δεν ήταν με τον Κυριάκο, την Μαρέβα και τον Παπασταύρου. Αυτή την ημέρα γιορτάζουμε σήμερα.

Αυτό είναι το τελευταίο τους χαρτί. 
Το «ή αυτοί ή εμείς» το έχουν θέσει προμετωπίδα σε έναν αγώνα που θα έχει μόνο θύματα. Δεν τους ενδιαφέρει...

Το μόνο που τους νοιάζει είναι η εξόντωση των πολιτικών τους αντιπάλων. Αγωνιούν μην τυχόν και επιστρέψουν στην πολιτική απαξίωση. Είναι γλυκιά η γεύση της εξουσίας και δεν είναι διατεθειμένοι να την χάσουν. Βλέπουν τις δημοσκοπήσεις και τρομάζουν. 
Θα κάνουν λοιπόν τα πάντα για να ανατρέψουν την δυσάρεστη γι αυτούς κατάσταση.
Η Novartis δεν είναι το μοναδικό σκάνδαλο με το οποίο θα πάμε στις εκλογές. 
Έχουν έτοιμα μερικά ακόμη, στην προσπάθειά τους να καλλιεργήσουν τον μύθο της ενάρετης Αριστεράς που διατηρεί το ηθικό πλεονέκτημα και αντιμάχεται το παλιό και σάπιο καθεστώς της μεταπολίτευσης. 
Μεγαλύτερο ψέμα απ’ αυτό δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Ωστόσο, αυτό δεν τους απασχολεί. Μία κυβέρνηση που αναρριχήθηκε στην εξουσία κάνοντας το ψέμα επιστήμη, δεν θα διστάσει να πει μερικά ακόμη.
Η περιβόητη κάθαρση που ευαγγελίζονται δεν είναι παρά μία κακοδουλεμένη εκστρατεία σπίλωσης των πολιτικών της αντιπάλων. Και στο πλαίσιο αυτό απαιτούν σιωπή και σκοτάδι. Κι απ΄ ότι φαίνεται θα ζήσουμε για πολύ μεγάλο διάστημα στο σκοτάδι. Επειδή μόνο σε αυτό μπορούν να περάσουν απαρατήρητες οι χοντροκομμένες προβοκάτσιες.
Ότι θα φύγουν είναι βέβαιο. 
Ότι θα αφήσουν πίσω τους ερείπια και ένα τοξικό νέφος μίσους, είναι ήδη ορατό. 
Τα γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβα ήταν αποτέλεσμα της … οργής του κόσμου! 
«Η κυρία Γκραμπόφσκι δεν είναι μόνο η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη, είναι και μία επιχειρηματίας με πολυσχιδή δραστηριότητα και κυρίως αυτό που ενόχλησε την κοινωνία – αν την ενόχλησε εν πάση περιπτώσει – που φαντάζομαι προκάλεσε και αυτή την αντίδραση με τα γκαζάκια, τα οποία δεν ήταν σε κατάστημα, ήταν σε κάποια γραφεία. Στα γραφεία της εταιρείας, δηλαδή δεν μπαίνουν πελάτες για να πεις ότι τρομοκρατούμε, έχοντας δύο offshore εταιρείες σε φορολογικούς παραδείσους, όχι μόνο δικές της αλλά και διαχειρίστριες πελατών της. Αυτό, ας πούμε, σε περιόδους κρίσης και ύφεσης...»
«Για να πεις ότι τρομοκρατούμε»! Ποιος έχει αμφιβολία για το τι ακριβώς συμβαίνει και που οδηγούνται τα πράγματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: