Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Οι 27 ήρωες του “ΓΑΥΔΟΣ” και οι αραχτοί του Δημοσίου - Σας καλούμε καθώς παρακολουθείτε αυτά τα video να θυμηθείτε τον ήρωα Κώστα Ηλιάκη

Δείτε τους 27 ήρωες του ελληνικού περιπολικού ανοικτής θαλάσσης, «090 Γαύδος» καθώς δέχεται επίθεση από την τουρκική ακταιωρό, φροντίστε να μάθετε τι μισθούς παίρνουν και μπείτε στον κόπο να τους συγκρίνετε με τους μισθούς που εξακολουθούν να παίρνουν κάποιοι από τους κηφήνες του Δημοσίου...

Σας καλούμε καθώς παρακολουθείτε αυτά τα video να θυμηθείτε τον ήρωα Κώστα Ηλιάκη που χτύπησαν εξίσου μπαμπέσικα οι Τούρκοι και την ίδια στιγμή να συγκρίνετε τις ζωές αυτών των ηρώων με τις αντίστοιχες των κατά καιρούς κηφήνων και μιζαδόρων υπουργών, γραμματέων και φαρισαίων που έχουν περάσει από τα κυβερνητικά πόστα.
Συγκρίνετε τις ζωές αυτών των ηρώων με τις ζωές των κηφήνων της ΕΡΤ για παράδειγμα (η οποία ναι πρέπει να ισοπεδωθεί και να γίνει πάρκο) για να συνειδητοποιήσετε πόσο ξεφτλισμένο κράτος είναι το ελληνικό και πόσο κατσιαπλιάδες η πλειοψηφία του λαού του.
Το εξαιρετικό ρεπορτάζ από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ>
Το επεισόδιο που προκάλεσε μεγάλη ένταση στο Αιγαίο τα τελευταία 24ωρα όπως αυτό καταγράφηκε από τις κάμερες που βρίσκονταν πάνω στο ελληνικό περιπολικό ανοικτής θαλάσσης, «090 Γαύδος», έρχεται στο φως με δύο νέα βίντεο, αλλά και φωτογραφίες του σκάφους μετά το περιστατικό. Η τουρκική ακταιωρός «UMUT» εμβόλισε το μήκους 68 μέτρων ελληνικό πλοίο, 20 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Στην ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Λιμενικού ανέφερε ότι «στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Ιμίων, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκική ακταιωρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς και προσέκρουσε στην πρυμναία αριστερή πλευρά του ΠΑΘ “090”, το οποίο εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην περιοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: