Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Νέος θρίαμβος της ΑΕΚ, 2-1 τον Ολυμπιακό - Μελισσανίδης σε παίκτες: Παίξτε για τη φανέλα, αυτοί είκοσι χρόνια σας κλέβουν τον ιδρώτα [Βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi

Σε ένα ακόμη σπουδαίο βράδυ για την ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» ξανακέρδισαν τον Ολυμπιακό και βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Ενωση νίκησε 2-1 και πήρε την πρόκριση σε ένα μέτριο ματς που στο τέλος έγινε... θρίλερ.
Μετά τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έκανε το... τρεμπλ επί του Ολυμπιακού μετά τη νίκη-πρόκριση με 2-1 στο Κύπελλο. 
Χριστοδουλόπουλος και Αραούχο τα γκολ στο 57' και στο 73', μείωσε στο τέλος ο Ταχτσίδης στο 83'...
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν είχε φάσεις για γκολ. 
Στο δεύτερο η ΑΕΚ μπήκε πολύ καλύτερα και έβαλε γκολ στις πρώτες φάσεις της, δείχνοντας πιο... αποτελεσματική. Και τελικά εκεί κρίθηκε η πρόκριση της Ενωσης.

Μελισσανίδης

Με τον τρόπο του ο Δημήτρης Μελισσανίδης... έφτιαξε τους παίκτες της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο «Τίγρης» βρέθηκε στα… κιτρινόμαυρα αποδυτήρια και μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του τους είπε 
Σχετική εικόνανα παίξουν για τη φανέλα και το σήμα και να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το οφείλετε και στους εαυτούς σας γιατί είκοσι χρόνια σας κλέβουν τον ιδρώτα».
«Σήμερα πρέπει να παίξετε για τη φανέλα και το έμβλημα. Το σήμα και η φανέλα πρέπει να γίνουν δεύτερο πετσί σας. Πρέπει να μπείτε πεινασμένοι, μπορείτε να κερδίσετε και να δώσετε χαρά στον κόσμο μας. Το οφείλετε και στους εαυτούς σας γιατί είκοσι χρόνια σας κλέβουν τον ιδρώτα», ανέφερε.
Μετά το ματς είπε στις κάμερες 
«Ήταν μια ακόμη νίκη. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, παίξαμε καλή μπάλα, προκριθήκαμε, κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Έχουμε και συνέχεια Το πιο σωστό είναι να παίρνετε συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές. Ας σταματήσει αυτό το αίσχος με τους παράγοντες», 
ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες (28’ Χριστοδουλόπουλος), Κονέ, Σιμόες, Γκάλο, Μασούντ, Μπακασέτας (89’ Γαλανόπουλος), Λιβάγια (66’ Αραούχο)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ομάρ, Ρομαό, Νικολάου, Κούτρης, Ζιλέ (65’ Οφόε), Ταχτσίδης, Μάριν (69’ Πάρντο), Φορτούνης, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ (74’ Τζούρτζεβιτς)

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το iefimerida.gr

TO ΓΚΟΛ


Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: