Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Οι ηλίθιοι των Αθηνών, η αριστερά των εργολάβων και οι βρωμιές του Μαξίμου

Σχετική εικόναΠροωθούνται όλα τα ανθελληνικά σχέδια μαζί με την οικονομική κατοχή που θα φτάσει αισίως μέχρι το 2060.

Οι βρόμικοι μηχανισμοί των Αθηνών προωθούν τώρα την άποψη ότι για όλα φταίει ο βρόμικος Σημίτης που είχε δεχθεί το όνομα Μακεδονία –Σκόπια.
Ο Αρχιπράκτορας με τον αδελφό – αρχηγό μυστικής υπηρεσίας των Γερμανών, είχε δεχθεί το 1998 το όνομα Μακεδονία – Σκόπια. 
Αυτός ο πολιτικός αλήτης, αυτός ο πολιτικός απατεώνας, ο καταστροφέας που είχε αποδεχθεί τις συμφωνίες της Μαδρίτης και του Ελσίνκι για τα ελληνοτουρκικά και το Δουβλίνο 2 που όριζε ως αποθήκη μεταναστών τη χώρα μας. Αυτά σέρνονται τώρα... στην Αθήνα της προδοσίας, που ετοιμάζει την αλλαγή συνόρων και τον εδαφικό διαμελισμό μετά το μνημόνιο και τα ΝΑΙ των Τσολάκογλου.
Ήδη ακούω συναδέλφους μου και πικραίνομαι να προκαλούν σύγχυση στο μυαλό σας, προκειμένου ο Απριλιανός Τσίπρας να περάσει την άποψη ότι μπορούμε με κάποιες εγγυήσεις να αποδεχθούμε και να επισημοποιήσουμε μια Μακεδονία στα σύνορά μας. Μια Μακεδονία συνορεύουσα με τη μοναδική και ελληνική Μακεδονία.
Ακούω τις βρομιές που διαρρέει το Μαξίμου και τους συναδέλφους που τις μαγειρεύουν. Ακούω και τα μνημονιακά παιδιά της αντιπολίτευσης που κρώζουν, να τελειώνουμε με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Να το δώσουμε στους Σκοπιανούς.
Καλημέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αποδέχεται την Απριλιανή ατμόσφαιρα και τα τεκταινόμενα στην Αθήνα, συμμετέχοντας στην προετοιμασία μιας ακόμη εθνικής τραγωδίας.

Το συλλαλητήριο «κλείδωσε» για τις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Θα είμαστε όλοι εκεί! Θα σας περιμένω εκεί! Δεν μας απασχολεί ποιοι θα μιλήσουν για να πάρουν το όφελος της παρουσίας του ομιλητή.

Θα συναντηθούμε όλοι εκεί. Θα σας περιμένω για να γίνουμε ΕΝΑ!

Κυρίες και κύριοι, σιγά σιγά βγαίνει η μεγάλη προδοσία στον αέρα.

Η περίφημη Αριστερά του Τσίπρα, η Αριστερά των εργολάβων μηχανικών από ό,τι φαίνεται από τις διαρροές θα δεχθεί μια σύνθετη ονομασία με κάποιες εγγυήσεις που θα δώσει ο Ζάεφ. Χωρίς να απαλείψει από το Σύνταγμα των Σκοπιανών τα επίμαχα αλυτρωτικά άρθρα που αναφέρουν ότι το έθνος της Μακεδονίας απλώνεται πέραν των Σκοπίων στη γύρω περιοχή και φτάνει μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Ήδη ο Τσίπρας μέγας νενέκος είχε πει στην επίσκεψή του στο Βελιγράδι στις 9 Δεκεμβρίου, ότι «θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και αποφασιστικά βήματα αρκεί οι Σκοπιανοί να πούνε ότι δεν είναι οι μοναδικοί κληρονόμοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου!». Για την ακρίβεια ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός είχε πει ότι «πρέπει να σταματήσει, κατά την άποψή του η ρητορική των γειτόνων ότι είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Δηλαδή ο κος Τσίπρας δέχεται και έτσι λειτουργεί ότι αν μοιραστούμε την ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αν οι Σκοπιανοί δεχτούν ότι είναι και δικός μας, τότε το πράγμα έληξε.

Οι ηλίθιοι των Αθηνών δεν αντιλαμβάνονται ότι μοιράζοντας την ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου ανοίγουν την πόρτα στους Σκοπιανούς να μιλήσουν και να διεκδικήσουν από αύριο την υπόλοιπη περιοχή της Μακεδονίας. Να ξεκινήσουν προπαγάνδα για τα αλύτρωτα εδάφη και τους δήθεν ομοεθνείς τους σε παγκόσμια κλίμακα.
Ήδη ο Ιερώνυμος κάνοντας ένα βήμα μετατόπισης δήλωσε ότι δεν μπορεί να αλλάξει το Σύνταγμα των Σκοπίων και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δύσκολες καταστάσεις.

Κυρίες και κύριοι, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ σκοτώνονται με τους ΑΝΕΛΙΤΕΣ και ορισμένοι είναι χλευαστικοί και υβριστικοί εναντίον του Καμμένου και των βουλευτών του που τους στήριξαν μέχρι σήμερα.

Ουσιαστικά οι κ.κ. Κατρούγκαλος και Φίλης όπως και άλλοι υποβάθμισαν το ρόλο και την παρουσία του κου Καμμένου. Το ερώτημα είναι αν ο Καμμένος θα δέχεται όλες αυτές τις βαρύτατες φράσεις, τις πατσαβούρες που του πετάνε, προκειμένου να νέμεται την εξουσία.

Από την άλλη πλευρά, ο συνώνυμός του βουλευτής Δημήτρης Καμμένος επιτέθηκε εναντίον των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ τους οποίους κατηγόρησε ότι κάνουν παρέα τους αναρχικούς και τους Ρουβίκωνες.

Φίλες και φίλοι, θέλω να πω μια καλημέρα σε όλες τις αγροτικές περιοχές της χώρας

Όλοι οι αγρότες πρέπει να είστε στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου!

Εκεί θα βρεθούμε και θα αγκαλιαστούμε. Και θα στείλουμε ένα μήνυμα σε όλο τον πλανήτη ότι παραμένουμε υπαρκτό έθνος, ζωντανό και μη παθητικό, παρά την 8ετή οικονομική κατοχή.

Μην έχετε καμία αμφιβολία, ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα προσπαθεί να θάψει αυτό το μήνυμα. Ελπίζω, έστω και την τελευταία στιγμή η εκκλησία της Ελλάδος που συνεδριάζει σήμερα, να παραστεί σύσσωμη δίπλα στο χριστεπώνυμο πλήθος.

Ελπίζω και παροτρύνω και ικετεύω τον προκαθήμενο της Ελληνικής Εκκλησίας να είναι εκεί ως απλός πολίτης και Έλληνας. Έχει ιερή υποχρέωση. Πρέπει όλοι οι Έλληνες μητροπολίτες να συνεγείρουν και να σταθούν δίπλα στο ποίμνιο. Επίσης, κατά τη γνώμη μου, είναι υποχρέωση όλων των πολιτικών ηγεσιών να μην εμποδίσουν, να μην αναχαιτίσουν το λαϊκό φρόνημα για μια ειρηνική και γιγαντιαία κινητοποίηση.

Θα έλεγα μάλιστα, ότι πρώτη η κυβέρνηση αλλά και η αντιπολίτευση να δώσουν τον τόνο, να κάνουν σαφές ότι δεν θέλουν να εμποδίσουν το λαό να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Φίλες και φίλοι,

Οι ώρες που περνάει η πατρίδα είναι πολύ δύσκολες. Εκτιμώ ότι θα υπάρξει διέγερση και άνοδος της θερμοκρασίας στις σχέσεις με τους Τούρκους. Παράλληλα, με τις πιέσεις για το Σκοπιανό οι δηλώσεις του Τσίπρα για τον επιθετικό γείτονα που λέγεται Τουρκία και για το προσφυγικό προκάλεσαν την εντονότατη αντίδραση του τουρκικού τύπου που τον χαρακτήρισε αυθάδη. Οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Τσίπρας βρίσκεται υπό πίεση μετά την επίσκεψη Ερντογάν και ότι πρόκειται να αυξηθεί η ένταση στο Αιγαίο. Οι Τούρκοι εκτιμούν, όπως και πολλοί άλλοι ότι πρόκειται να αυξηθεί η ένταση….

Δεν υπάρχουν σχόλια: