Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Διπλωματική γλώσσα… των σκυλιών

Αφού ο κ. Τσίπρας από την Κοζάνη έταξε «λιμάνι ξηράς» στην Καστοριά, αφού παραχώρησε με γαλαντομία στο δήμο Κοζάνης 400.000 στέμματα – αντί για τα πραγματικά 400 – για το στρατόπεδο Μακεδονομάχων, από τη Θεσσαλονίκη επιδόθηκε σε ασκήσεις υψηλής διπλωματικής τακτικής, και παρομοίασε την τουρκική ηγεσία με σκύλο! 

Είπε ως γνωστόν «Για την εξωτερική πολιτική έχω μια ρήση στο μυαλό μου:...

Από τον Άρειο Πάγο... στο Μέγαρο Μαξίμου μέσα σε δέκα μέρες

Έκπληξη αλλά και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η τοποθέτηση της τέως προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου στην θέση του επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του Μεγάρου Μαξίμου. 

Μία μετακίνηση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε δέκα μέρες από την συνταξιοδότηση της και έγινε η αιτία για να ξεσπάει μία νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.
Ο καθένας ασφαλώς δικαιούται να έχει τη δική του άποψη για το αν ήταν σωστή ή λάθος...

Μας βγάζουν πτωχευμένους στις αγορές για ψηφοθηρικούς λόγους

Η Ελλάδα ζει αυτές τις μέρες μια ριψοκίνδυνη προμνησία της περιόδου Σαμαρά.

Για να ποτίσει τη γλάστρα του δικού της success story και να δικαιολογήσει τη μνημονιακή κυβίστηση, η σημερινή κυβέρνηση Τσίπρα επιχειρεί να εξωθήσει εκών άκων τη χώρα στις αγορές χωρίς εντούτοις να έχει διασφαλίσει τις ουσιαστικές προϋποθέσεις για χαμηλότοκο και επαναλαμβανόμενο δανεισμό.
Κάποιες πληροφορίες λένε ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και αφού...

Μπογδάνος: Τους δολοφόνους του Αξαρλιάν, τους υπερασπίστηκαν ένας σκασμός συριζαίοι

Φωτογραφία: Facebook

Ανάρτηση με αφορμή τον θάνατο του Θάνου Αξαρλιάν έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Τον Θάνο Αξαρλιάν, που δολοφονήθηκε σαν σήμερα από τη 17Ν, τον σκότωσαν σύντροφοι με ‘’ιδανικά υπέρ του ανθρώπου’’, κατά Μπαλαούρα πάντα, που τους υπερασπίστηκαν κατόπιν στα δικαστήρια ένας σκασμός συριζαίοι, μέλη και βουλευτές. Η αλήθεια δεν είναι άποψη, είναι γεγονότα - που δεν καλύπτονται, ούτε σβήνονται από τις μεθοδεύσεις κανενός ωρυόμενου Μαξίμου»...

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Όλοι μαζί μπορούμε; Όχι δα!


Σχετική εικόναΑν κάτι δεν μπορώ να συγχωρέσω στον Αλέξη Τσίπρα είναι ο διχαστικός του λόγος που διέλυσε φιλίες ετών, που έφερε την διχόνοια ακόμη κι ανάμεσα σε συγγενείς. 
Είδαμε την λογική του εμφυλίου να ανασταίνεται και να στέκεται εκεί, όρθια και απειλητική. 
Δεν θα ξεχάσω ένα περιστατικό με γνωστό διασκεδαστή. Διότι, όλοι μαζί, τελικά, δεν μπορούμε!
Ήταν στα χρόνια της πλατείας. Ο τραγουδιστής – ηθοποιός – διασκεδαστής σε κάποια παράστασή του είδε ένα κυβερνητικό στέλεχος της μνημονιακής κυβέρνησης με το οποίο «διαφωνούσε πολιτικά». 
Και τι έκανε; Απαίτησε να φύγει ο … εχθρός από την αίθουσα για να συνεχίσει! Κι αυτός ο άνθρωπος πήγε να τραγουδήσει με τον Σαβόπουλο στο Καλλιμάρμαρο και να μας πει ότι όλοι μαζί μπορούμε! ...

Πανελλαδικές 2017: Kάτω από 10.000 μόρια 1 στους 3 υποψηφίους – Λιγότεροι οι αριστούχοι

Σταθερά κάτω από τη βάση πιάνει ένας στους τρεις υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων από το 2000 όταν και καθιερώθηκε το εν λόγω σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ένα στατιστικό, το οποίο είναι εν πολλοίς ενδεικτικό της ποιότητας του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας μας. 
Και η εικόνα ενισχύεται σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, από το γεγονός ότι η διαβάθμιση της δυσκολίας των θεμάτων που επιλέγονται με στόχο να ξεπεράσει...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι στήνει το κόλπο ο ΣΥΡΙΖΑ για 150.000 διορισμούς από το «παράθυρο»

Θα περνούν από «Reprofiling» κατόπιν εντολής του υπουργείου Εργασίας.

Του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου
Μάλλον απαρατήρητη πέρασε μία είδηση που πρωτοδημοσιεύτηκε στην Αυγή της Κυριακής και σχολιασμένη ήταν πρωτοσέλιδη στην Εστία της Δευτέρας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην Εστία, πρόκειται για μία φαινομενικά αθώα και δήθεν αξιοκρατική μεθόδευση που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να επιλέξει τους 150.000 ανέργους οι οποίοι θα απασχοληθούν στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας, οι οποίες μάλιστα πρόκειται να ανανεωθούν τρεις φορές...

Άμισθη, προφανώς για να μη χάσει τη σύνταξη, αλλά με «οδοιπορικά», η Θάνου στο Μαξίμου

Καθήκοντα άμισθης προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης ανέλαβε και επισήμως από την Τρίτη η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου.

Όμως, σύμφωνα με την απόφαση του πρωθυπουργού που δημοσιεύθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η Βασιλική Θάνου δεν θα απασχολείται απολύτως αμισθί.
Όπως αναφέρει η απόφαση, θα δικαιούται οδοιπορικών και πιθανώς και ημερήσιας...

Έρευνα ΟΟΣΑ: Μόλις 13% των Ελλήνων εμπιστεύεται την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Ερευνα ΟΟΣΑ: Μόλις 13% των Ελλήνων εμπιστεύεται την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Μόλις το 13% των Ελλήνων πολιτών εμπιστεύονται την κυβέρνησή τους επισημαίνεται σε έκθεση του ΟΟΣΑ που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Μάλιστα η Ελλάδα είναι μια από τις 4 χώρες παγκοσμίως (μαζί με Χιλή, Φινλανδία και Σλοβενία) που η εμπιστοσύνη των πολιτών στις κυβερνήσεις έπεσε κατακόρυφα.
Σύμφωνα με την ίδια έκθεση οι Έλληνες εμπιστεύονται σε ποσοστό...

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Σκληρό ροκ από Κυριάκο – ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η μεγαλύτερη πολιτική Παράγκα που γνώρισε ο τόπος

Πολιτική και ηθική γύμνια καταλόγισε στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντάς τη «πολιτική παράγκα, φτιαγμένη με λάσπη και ψέματα», η οποία «τρίζει και κλονίζεται».

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα διανύει «το 8ο έτος μιας παρατεταμένης κρίσης. Μιας κρίσης που ενώ ξεκίνησε ως οικονομική, μετατράπηκε σε κοινωνική και πολιτική». Και επεσήμανε: 

Δημόσιοι υπάλληλοι… «μπουμπούκια» – Ανθρωποκτονίες, εμπορία ναρκωτικών, δωροδοκίες

Σε ποινικές υποθέσεις που αφορούσαν μέχρι και ανθρωποκτονία ενεπλάκησαν 1.267 δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με στοιχεία που κοινοποίηθηκαν στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης το 2016.

Αυτό τόνισε μιλώντας στην στην ημερίδα που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς με θέμα «Ενισχύοντας την Ακεραιότητα στον Δημόσιο Τομέα».
Συγκεκριμένα, όπως είπε...

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ! «Ψυχραιμία» συνιστά η κυβέρνηση – Σε κλοιό προστασίας το γαλλικό γεωτρύπανο

Όλα βαίνουν ομαλώς σε σχέση με την πλατφόρμα που θα πραγματοποιήσει τη γεώτρηση στο τεμάχιο 11 της Κυπριακής ΑΟΖ

δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, κάνοντας παράλληλα έκκληση για «ψυχραιμία»...

Κοζάνη: Επεισόδια μεταξύ συνδικαλιστών και ΜΑΤ πριν από την ομιλία Τσίπρα [εικόνες & βίντεο]

Κοζάνη: Επεισόδια μεταξύ συνδικαλιστών και ΜΑΤ πριν από την ομιλία Τσίπρα [εικόνες & βίντεο]

Ένταση επικράτησε στην Κοζάνη, έξω από το Εκθεσικό Κέντρο Δ. Μακεδονίας, πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Περιφερειακό Συνέδριο.

Συνδικαλιστές της ΔΕΗ, που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση για αρκετή ώρα...

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ξυπνήστε, επιτέλους!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ξυπνήστε

«Δύο είναι οι θεμελιώδεις αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας: Η αρχή της δημοσιότητας και η αρχή της διάκρισης των εξουσιών»\

(Αριστόβουλος Μάνεσης).

Ο Montesquieu, ένας από τους πρωτεργάτες του Διαφωτισμού, βλέποντας την τάση των κυβερνώντων για απεριόριστη και ανεξέλεγκτη άσκηση της εξουσίας τους, συνέλαβε την ιδέα της διάκρισης των εξουσιών, για την προστασία του ανυπεράσπιστου πολίτη...

Η διαφορά spread μεταξύ... ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ



Αποτέλεσμα εικόνας για spread ΝΔ

Η αγορά έχει κοστολογήσει πιθανή έξοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις αγορές. 

Έχει ξεκινήσει ωστόσο να κοστολογεί το ύψος των επιτοκίων και επί ΝΔ. 

Η διαφορά είναι μεγάλη...

Το σημερινό ύψος των spreads κατά κοινή ομολογία δεν αντικατοπτρίζει τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας. 
Με spreads στα επίπεδα των 500 μονάδων βάσης μάλλον αδικείται η Ελλάδα έναντι της Πορτογαλίας, συγκρίνοντας τη δημοσιονομική κατάσταση των δύο χωρών. 
Η επιβάρυνση ωστόσο με 250 μονάδες βάσης έναντι της χώρας της ιβηρικής, είναι το κόστος στο οποίο τιμολογείται από τις αγορές η διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ...

Σάλος στο Twitter για τον διορισμό της Θάνου [εικόνες]

Διορίστηκε πρωθυπουργός μεταβατικής κυβέρνησης, πρόεδρος του Αρείου Πάγου λίγο πριν το δημοψήφισμα και τώρα στο Νομικό Γραφείο του πρωθυπουργού η Βασιλική Θάνου και το Twitter σχολιάζει δεόντως τη «μεταγραφή» της.

• Η Θάνου δεν ήταν αυτή που διορίστηκε πηδώντας την επετηρίδα για να στηρίξει το δημοψήφισμα των κατσαπλιάδων; Δεν ξέρω, ρωτάω
• Αποδεχόμενη θέση προϊσταμένης του νομικού γραφείου της γραμματείας του πρωθυπουργού η κ.Θάνου κατάφερε να κάνει τον εξευτελισμό της τέλειο...

Καθήκοντα οδηγού δίπλα στη Βασιλική Θάνου ανέλαβε ο Φώτης Κουβέλης

Φαίνεται ότι η στήριξη που παρείχε με κάθε ευκαιρία τα τελευεταία χρόνια στην κυβέρνηση, έστω και αργά, δικαιώθηκε.

Απλώς ο πρωθυπουργός περίμενε να βρεθεί η κατάλληλη θέση για να αξιοποιηθεί ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Και αν για την Βασιλική Θάνου η αλλαγή δεν φαίνεται να είναι μεγάλη, δεδομένου ότι και ως πρόεδρος του Αρείου Πάγου πάλι ως νομικό γραφείο του Πρωθυπουργού λειτουργούσε, για τον...

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Το Plan B του 2015 ως πραξικόπημα

Σχετική εικόνα
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις με τις πλέον επίσημες μαρτυρίες και δίχως καμιά μα καμιά απόπειρα διάψευσής τους εξακολουθούν να γίνονται σε εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια ύστερα από τη δημόσια περιγραφή ενός σχεδίου για παράλληλο νόμισμα το 2015 από τον Glenn Kim.

Όλες κάνουν λόγο ξεκάθαρα για το σχεδιασμό ενός πραξικοπήματος που σκαρωνόταν... με εντολή του πρωθυπουργού! 
Λίγο πολύ στα μέσα του πρώτου εφιαλτικού εξαμήνου της διακυβέρνησης των αριστεριστών του ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς των ΑΝΕΛ έρχονταν στην επιφάνεια διάφορες απίστευτες...

Ο Βαρουφάκης, το αυτογκόλ Τσιρώνη και το... Ειδικό Δικαστήριο

Αποτέλεσμα εικόνας για αυτογκόλΤελικά υπήρχε ή δεν υπήρχε σχέδιο παράλληλων πληρωμών;
Γνώριζε ή όχι ο πρωθυπουργός τις κινήσεις του τότε υπουργού των Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη; 
Κάλυπτε ή όχι τις επιλογές αυτές; 
Αποτελούσε κεντρικό άξονα της κυβερνητικής πολιτικής, το εν λόγω σχέδιο;
Είναι μερικά μόνο από τα πολλά ερωτήματα εκείνης της ταραγμένης περιόδου που η κυβέρνηση δείχνει να θέλει να ξεχάσει, κάτι που όμως...

Ο στόχος είναι ένας: Να μην γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης


Σχετική εικόνα
Τις τελευταίες μέρες, από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά κέντρα της «ψεκασμένης Δεξιάς», που έχουν εμφανείς διασυνδέσεις με ολιγάριθμους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, παρατηρείται μια οξύτατη επίθεση κατά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Κ. Σημίτη, προσωπικά.
Στόχος να υπονομευθεί, ευθύς εξ αρχής, η προοπτική κυβερνητικής συμμαχίας Νέας Δημοκρατίας - Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η μόνη συμμαχία που μπορεί να συγκροτήσει κυβέρνηση τετραετίας.
Βέβαια, τον ίδιο στόχο έχει και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ...

Θύελλα: Ομολογούν ότι συζητούσαν στο υπουργικό παράλληλο σύστημα πληρωμών

Θύελλα: Ομολογούν ότι συζητούσαν στο υπουργικό παράλληλο σύστημα πληρωμώνΕξεταστική ζητά η ΝΔ μετά την αποκάλυψη του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε ενημερώσει το υπουργικό συμβούλιο για σύστημα πληρωμών σε παράλληλο νόμισμα και κουπόνια το 2015

Σύσσωμη η αντιπολίτευση αντέδρασε έντονα μετά την παραδοχή Τσιρώνη. ότι τότε υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης όντως είχε παρουσιάσει στο υπουργικό συμβούλιο το σύστημα παράλληλων πληρωμών (IOU), το περίφημο «Plan B»...

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

«Τσάμηδες»: Η δράση και τα εγκλήματά τους στη διάρκεια της Κατοχής

«Τσάμηδες»: Η δράση και τα εγκλήματά τους στη διάρκεια της Κατοχής

Οι ωμότητές τους στην περιοχή της Θεσπρωτίας (1940-1944) 

- Αποκαλυπτικά στοιχεία για τις αποτρόπαιες πράξεις τους 

- Η εκούσια φυγή τους στην Αλβανία μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας

Άγνωστες λεπτομέρειες από τα γερμανικά αρχεία

Τον τελευταίο καιρό ο αλβανικός αλυτρωτισμός βρίσκεται ξανά σε έξαρση. Μονίμως βέβαια, βρίσκεται σε λανθάνουσα κατάσταση και επανέρχεται, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στο προσκήνιο. Πριν τις πρόσφατες εκλογές στην Αλβανία, είχαμε μία άκρως...

Ποιος είναι ο τρομοκράτης; Λες;


Σχετική εικόναΟι της 17 Νοέμβρη δεν ήταν τρομοκράτες, αλλά λαϊκοί αγωνιστές. 
Οι των Πυρήνων της Φωτιάς είναι παραστρατημένα παιδιά. 
Κι όσοι απαλλοτριώνουν τράπεζες είναι απλά κάποιοι τύποι που μισούν την μισθωτή εργασία και τα αφεντικά.
Εντάξει, το καταλάβαμε. Δεν είναι αυτοί οι τρομοκράτες. 
Για όλα φταίει το κεφάλαιο, τα αφεντικά και οι φιλελέδες.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την τρομοκρατία και την σχέση της με την άκρα Αριστερά και οι σύντροφοι βρήκαν αφορμή για να βγάλουν τα σπαθιά από τις θήκες τους. 
Τι είναι αυτό άραγε που τους ενοχλεί τόσο πολύ; 

Η μεγάλη απάτη στο Ευγενίδειο…


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕυγενίδειοΟ πρωθυπουργός έπρεπε να χειρουργηθεί. 
Ο πρωθυπουργός έπρεπε να πάει τα παιδιά του σε κάποιο σχολείο. 
Ο πρωθυπουργός, όπως και κάθε άλλος πολίτης αυτής της χώρας, εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες του από υπηρεσίες, φορείς, ειδικότητες, επαγγέλματα και επιχειρήσεις.

Υπάρχουν άνθρωποι, στον δημόσιο και στον ιδιωτικό χώρο που «εμπορεύονται»...

Πνίγεται και καίγεται ο Τσίπρας από την παρακρατική μπόχα - Δρόμος χωρίς επιστροφή

Ο παρακρατικός μηχανισμός του Φάνη Τόμπρα και οι συνομιλίες που είχε υποκλέψει, δεν κατάφεραν να διασώσουν πολιτικά τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ υπέστη μεγάλη ήττα το ΄89.

Η εγκληματική συμμορία του Μαυρίκη, όχι μόνο δεν προσέφερε τίποτα στη ΝΔ, αλλά αντίθετα προκάλεσε μεγάλη πολιτική ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και τώρα...

Το σύνδρομο της «Καμμένης» Κυβέρνησης αποτελειώνει τον Τσίπρα

Σε κατάσταση πολιτικής απομόνωσης έχει περιέλθει η κυβέρνηση, ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην εναγώνια προσπάθειά του να καλύψει τον Πάνο Καμμένο, ενεπλάκη ο ίδιος στο γιγαντιαίο σκάνδαλο με τον παρακρατικό και παραδικαστικό μηχανισμό.

Η απαξιωτική αντιμετώπισή του από το σύνολο των πολιτικών αρχηγών και το σφυροκόπημα που δέχεται ο ίδιος προσωπικά για τις άθλιες καθεστωτικές πρακτικές των Καμμένου και Πολάκη, τον αναγκάζουν να καταφύγει σε πρακτικές...

Η Εγκληματική Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ και το άφθονο μαύρο χρήμα που ρέει…

Σχετική εικόναΊσως γι’ αυτό και οι τόσο άγριες επιθέσεις στο τελευταίο οχυρό, τη Δικαιοσύνη.

Λαθρέμποροι τσιγαράδες που επιστρατεύονται σαν κυβερνητικοί λαγοί. 

Ισοβίτες που έφεραν τόνους ηρωίνης στην Ελλάδα και καλούνται σαν κυβερνητικοί ψευδομάρτυρες εναντίον πολιτικών και μιντιακών αντιπάλων του Μαξίμου...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ – «Σε λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει και …»

Αν και έγινε γνωστός για την καυστική σάτιρά του, ο Τζίμης Πανούσης δηλώνει ότι δεν μπορεί να αστειευτεί με την κατάσταση της χώρας, η οποία- όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Σε συνέντευξη στον «Ελεύθερο Τύπο» δηλώνει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι σε λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ θα…

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Όταν η πολιτική αντιγράφει το ποδοσφαιρο. «Πραγματικότητα-Τσίπρας: 5-0»


Όταν η ίδια η πραγματικότητα καταφέρνει και σε διαψεύδει, μέσα σε «χρόνο μηδέν», τότε θα πρέπει να αρχίζει να προβληματίζεσαι και μάλιστα με έντονο τρόπο. 
Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έγινε στη Βουλή, στη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για την Οικονομία.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδόμησε πλήρως την επιχειρηματολογία του πρωθυπουργού, επικαλούμενος λόγια του κ. Τσίπρα, με τα οποία είχε ορίσει ο ίδιος τους στόχους της οικονομικής του πολιτικής...

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη στην αντιπολίτευση

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη στην αντιπολίτευση
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προπονούνται από τώρα για τα νέα τους καθήκοντα. 
Αντιπολιτεύονται την Νέα Δημοκρατία, την Φώφη και τον Σημίτη, την ίδια την κυβέρνηση τους. 
Βρίσκονται σε αντιπολιτευτικό οργασμό συνεπικουρούμενα από τον Ακη και τον Φώτη.
Είναι η μόνη δουλειά που μπορούν και ξέρουν να κάνουν, καθώς φαίνεται πως είναι δύσκολο να κυβερνήσουν. Το ερώτημα και η αγωνία που υπάρχει στους μετριοπαθείς πολίτες είναι τι είδους αντιπολίτευση μπορεί να ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές. Οχι τι θέλει, αλλά τι μπορεί...

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ ΕΧΑΣΕ! Άλλο ο Τραμπ της τηλεόρασης κι άλλο ο πραγματικός

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη σύνοδο της ομάδας των χωρών-μελών της G20, δήλωσε ότι η ρωσική οικονομία είχε ανάπτυξη 3,1% τον Μάιο.

Μάλιστα, ο ίδιος μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να πει ότι η τάση οικονομικής ανάπτυξης της Ρωσίας, είναι στο σύνολό της υγιής.
Ο ίδιος, επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ έθεσε...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων...