Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Μαρτυρία-σοκ: Η «Φοίβη» έστειλε την 19χρονη με κοκαΐνη στο Χονγκ-Κονγκ [Video]

Στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ βρίσκεται για έκτη ημέρα το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη που ζει το δικό της Γολγοθά με τη κατηγορία της διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Το δράμα της 19χρονης ξεκίνησε όταν πιάστηκε με 2,6 κιλά κοκαΐνης σε τυχαίο έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.
Το μοντέλο έφτασε εκεί από την Αντίς Αμπέμπα…


Τώρα το κουβάρι της υπόθεσης προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές καθώς θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως πίσω από τη νεαρή κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη, κρύβεται διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ο «Άγιος των φυλακισμένων», όπως τον αποκαλούν, ή κατά κόσμο πατέρας Τζον Γουίδερσπουν, είναι ένας άνθρωπος που τα τελευταία τρία χρόνια ζητά από εκείνους που έγιναν «βαποράκια», για λογαριασμό κυκλωμάτων ναρκωτικών, να αποκαλύψουν πώς έφτασαν στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ «φορτωμένοι» με ναρκωτικά, όπως ανέφερε ρεπορτάζ του ANT1.
Ο Τζον Γούιδερσπουν μόλις έμαθε για τη σύλληψη, στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, του 19χρονου μοντέλου από τη Μυτιλήνη, ενώ είχε ξεκινήσει από την Αιθιοπία, ήξερε από την αρχή ποιος την έχει «στρατολογήσει», ή καλύτερα… ποια!
Όπως ισχυρίζεται ο «Άγιος των φυλακισμένων» πρόκειται για μία γυναίκα που ονομάζεται «Φοίβη», η οποία «στρατολογεί» γυναίκες στην Αντίς Αμπέμπα για να φτάσουν στο Χονγκ Κονγκ «φορτωμένες με ναρκωτικά».
Λίγες ώρες, μάλιστα, αφότου το μοντέλο είχε συλληφθεί, έγραψε στο φόρουμ:
«Η «Φοίβη» συνεχίζει να στρατολογεί γυναίκες στην Αντίς Αμπέμπα (σ.σ. η πρωτεύουσα της Αιθιοπίας) για να τις στέλνει φορτωμένες με ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ…
Τις τελευταίες ημέρες συνέλαβαν πέντε γυναίκες «βαποράκια» στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Μία από την Κένυα, δύο από την Τανζανία, μία από το Περού και μία από την Ελλάδα. Οι τρεις Νοτιοαφρικανές και η Ελληνίδα (ένα 19χρονο μοντέλο) ήρθαν όλες από την Αντίς Αμπέμπα».
Ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε πως γνωρίζει δύο άτομα στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ που έχουν ομολογήσει ότι στρατολογήθηκαν από την μυστηριώδη «Φοίβη».
«Ξέρω δυο άτομα στην φυλακή του Χονγκ Κονγκ που στρατολογήθηκαν από την «Φοίβη». Ξέρω τουλάχιστον δύο! Ενώ υπάρχουν και άλλα άτομα στη φυλακή που την γνωρίζουν! Μάλιστα, ένα από αυτά είναι η γυναίκα που συνελήφθη πριν από λίγες εβδομάδες. Εγώ θα ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι το κορίτσι από την Ελλάδα στρατολογήθηκε από το ίδιο κύκλωμα, το οποίο την έστειλε εδώ όπως και τις άλλες γυναίκες. Υπάρχουν πολλές συμπτώσεις. Πιστεύω πως πρέπει να είναι αλήθεια».

Σε κατάσταση σοκ η οικογένειά της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια της 19χρονης Ελληνίδας που συνελήφθη από τις Αρχές στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, μεταφέροντας 2,5 κιλά κοκαΐνης, αξίας περίπου 300.000 δολαρίων, στο σακίδιο που είχε στην πλάτη της.
Η 19χρονη κοπέλα ζητάει να επικοινωνήσει με τους δικούς της, ενώ πολλά ερωτήματα υπάρχουν για τους φίλους της στην Καλαμάτα και τον περίφημο διαγωνισμό ταξιδιών «World Stars», που υποτίθεται πως κέρδισε, μερικές μέρες αφού έφυγε από την Μυτιλήνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούνται οι φίλοι της 19χρονης κοπέλας, που έκανε παρέα το τελευταίο διάστημα, τόσο στην πόλη της Καλαμάτας όσο και της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: