Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Νέος εφιάλτης για Μαξίμου – Kαι δεύτερος «περίεργος» μεσάζων για τα Εξοπλιστικά

Ενώ οι συνεργάτες του πρωθυπουργού και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη επιχειρούν με κάθε τρόπο να διαχειριστούν το σκάνδαλο με την εμπλοκή του Βασίλη Παπαδόπουλου στις προμήθειες του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, κινδυνεύει να ξεσπάσει νέο σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας με ύποπτη διαδρομή και σχέσεις με το ακροδεξιό παρακράτος...

Ο εν λόγω κύριος εμφανίζεται ως δήθεν προστατευόμενος της κυβέρνησης και υποστηρίζει, ότι έχει την υποστήριξη κάποιων κορυφαίων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα έχει πείσει κάποια στελέχη νευραλγικών υπηρεσιών στο χώρο των εξοπλιστικών, ότι δραστηριοποιείται με κυβερνητικές εντολές και απαιτεί προνομιακή μεταχείριση.
Ο εν λόγω επιχειρηματίας που εκπροσωπεί μια εταιρεία η οποία εμφανίζει ανύπαρκτους ισολογισμούς έχει στήσει παραμάγαζο και μεθοδεύει την άλωση της ΕΑΒ.
Τα ερωτήματα που τίθενται είναι, πως είναι δυνατόν ένας εμποράκος με σκοτεινό παρελθόν, ύποπτο παρόν και κυρίως με αβέβαιο μέλλον να επιχειρεί να στήσει μια δουλειά μαμούθ με την ΕΑΒ, έχοντας ως μοναδικό προσόν τη δήθεν σχέση του με κάποια κορυφαία στελέχη.
Με δεδομένο ότι και στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε άλλες βρόμικες υποθέσεις στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να δώσουν έγκαιρα απαντήσεις πριν βρεθούν και πάλι προ εκπλήξεων.
Γιατί αν αρχίσουν οι αποκαλύψεις για τον εν λόγω επιχειρηματία, τότε κάποιοι θα πρέπει να κρυφτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: