Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Μητσοτάκης για την υποδοχή Τσίπρα στην Ξάνθη: «Δεν έχουμε μόνο fake news έχουμε και fake events»

Φωτογραφία: Γ.Τ. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ// ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ// EUROKINISSI

Με έναν χιουμοριστικό και ταυτόχρονα καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το περιστατικό της υποδοχής του Αλέξη Τσίπρα στο χωριό Εράσμιο της Ξάνθης, όπου κάτοικοι φέρονται να τον υποδέχθηκαν με λουλούδια.

Ο κ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Στρασβούργο, αμέσως μετά την ομιλία του στους ευρωβουλευτές του Λαϊκού Κόμματος, ουσιαστικά αμφισβήτησε την γνησιότητα του περιστατικού και έκανε λόγο για fake events λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν έχουμε μόνο fake news έχουμε και fake events. Μπορώ και εγώ τώρα να βγω έξω και να πω ότι θα με υποδεχθούν αυθόρμητα καμιά δεκαριά άτομα, πολίτες του Στρασβούργου, και να με αποθεώσουν με ανθοδέσμες γιατί έκανα μια τέλεια ομιλία».
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε με κατοίκους του χωριού Εράσμιο Ξάνθης, οι οποίοι φέρονται να σταμάτησαν την πομπή του πρωθυπουργού με ανθοδέσμες στα χέρια για να τον ευχαριστήσουν για την ανακοίνωση που έκανε για το κοινωνικό μέρισμα.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο, στην οποία αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που θα εφαρμόσει ως η «επόμενη κυβέρνηση», ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στο Στρασβούργο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ευρωβουλευτές στη συζήτηση που ακολούθησε, ρώτησαν τον κ. Μητσοτάκη μεταξύ άλλων για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών στην Ελλάδα, για τα θέματα ασφάλειας και τάξης αλλά και για το προσφυγικό.

ΙΑΣΩΝ ΠΙΠΙΝΗΣ
Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: