Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Καθαρή επικράτηση της Φώφης Γεννηματά στις εκλογές της Κεντροαριστεράς

Η Φώφη Γεννημάτα είναι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Με ενσωματωμένο πάνω από το 95,84% των εκλογικών τμημάτων, μέχρι τις 23.50 το βράδυ, η κ. Γεννηματά προηγείται με 56,95% έναντι 43,05%.
Συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο, Καμίνη, Θεοδωράκη, Μανιάτη, Θεοχαρόπουλο, Ραγκούση, Τούντα και Πόντα...


Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων η κ. Γεννηματά εμφάνιζε σταθερό προβάδισμα σε ολόκληρη τη χώρα, γεγονός που έκανε τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής διαδικασιών και Δεοντολογίας κ. Νίκο Αλιβιζάτο να δηλώσει λίγο μετά τις 9 ότι ««μπορεί με βεβαιότητα να ειπωθεί ότι νικήτρια είναι η κ. Γεννηματά».
Πρόσθεσε ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ προηγείται σ΄όλες της Περιφέρειες της χώρας πλην της Κρήτης, όπου προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος εμφανίζει αυξημένα ποσοστά και στην Αττική.
Στην κεντροαριστερά δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με την προσέλευση του κόσμου και στον δεύτερο γύρο των εκλογών καθώς την πρώτη Κυριακή η συμμετοχή έφτασε τις 210.000.
Δηλώσεις πολιτικών
Aπό τα γραφεία της επιτροπής Αλιβιζάτου και δια ζώσης τα συγχαρητήρια του Νίκου Ανδρουλάκη στην Πρόεδρο πλέον του νέου φορέα της κεντρο αριστεράς. “Η παράταξη θα μείνει ενωμένη είναι εδώ απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά” δήλωσε χαρακτηριστικά..
“Θα είμαστε δίπλα στην Φώφη Γεννηματά που αναλαμβάνει την ιστορική ευθύνη να ηγηθεί του κοινού μας εγχειρήματος για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης.. για να δημιουργήσουμε το κοινό μας σπίτι και να διαμορφώσουμε μία αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης ”, έγραψε στο συγχαρητήριο μήνυμά το στο twitter, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
“Συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά.. Ο νέος φορέας θα χτιστεί πάνω στην ενότητα .. Η πατρίδα έχει ανάγκη από γενναίες συμμαχίες, τολμηρές προτάσεις και δίκαιες πολιτικές. Ο δρόμος είναι ανηφορικός,αλλά είναι ο μόνος που έχουμε μπροστά μας” δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
“Θερμά συγχαρητήρια σε όσους έφεραν το οργανωτικό βάρος της προσπάθειας, σε όλους τους υποψήφιους του πρώτου γύρου, τον Νίκο Ανδρουλάκη και την αδιαμφισβήτητη νικήτρια Φώφη Γεννηματά α προχωρήσουμε συντεταγμένα στα επόμενα βήματα ώστε να φέρουμε στη χώρα τις μεγάλες αλλαγές που οφείλουμε απέναντι στους Έλληνες και τη χώρα». ” αναφέρει μεταξύ άλλων στην γραπτή δήλωσή του ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό ενιαίο σοσιαλδημοκρατικό φορέα με στόχο την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στην χώρα. Έγραψε στο συγχαρητήριο μήνυμά του στην κ Γεννηματά, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος
Συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά και από τον Πρόεδρο της ΝΔ “Προσβλέπω πάντα σε μια ειλικρινή συνεννόηση μας για τα σημαντικά ζητήματα του τόπου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τουίτερ.
«Απαιτείται προοδευτικό σχέδιο, διάλογος, ήπιο κλίμα κ ευρύτερες συγκλίσεις για να οικοδομήσουμε μια ισχυρή κ αναπτυσσόμενη μεταμνημονιακή Ελλάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος επίσης συνεχάρη την κ Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: