Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύλληψη του Αλβανού εκτελεστή του Ζαφειρόπουλου

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύλληψη του Αλβανού εκτελεστή του Ζαφειρόπουλου

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το Σάββατο ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο 32χρονος Αλβανός εκτελεστής εντοπίστηκε στον καταυλισμό Ρομά της Εγλυκάδας Πατρών όπου είχε καταφύγει για να αποφύγει τη σύλληψη και να διαφύγει στο εξωτερικό. 
Ο Αλβανός είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον δικηγόρο για να κλείσουν το ραντεβού και μάλιστα οι φυσικοί αυτουργοί είχαν λάβει το ποσό των 3.000 ευρώ, ως προκαταβολή, τα οποία φέρεται να έδωσε μία γυναίκα...
Η παρουσία του στο δικηγορικό γραφείο του Μ. Ζαφειρόπουλου πιστοποιείται από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο χώρο.
Στο παρακάτω βίντεο του «skaipatras» μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό ντοκουμέντο από την σύλληψη του Αλβανού δράστη. Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει οχήματα της ασφάλειας που φτάνουν στο σημείο έξω από ένα σπίτι στον καταυλισμό των ρομά στην περιοχή Εγλυκάδα έξω από την Πάτρα και στη συνέχεια ακούγονται οι φωνές των αστυνομικών που τον καλούν να παραδοθεί. Ακολουθεί η σύλληψή του.
Όπως θα δείτε στο βίντεο εμφανίζεται ένα λευκό βαν, μέσα στο οποίο είναι ο στόχος των αστυνομικών. Πίσω του, εμφανίζεται ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Αστυνομίας με τους αστυνομικούς να ακινητοποιούν το αυτοκίνητο του 32χρονου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. 


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: