Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΕΡΤ 4 και η ξεφτίλα της ΔΕΘ!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΤ 4
Αν η είδηση είναι αληθινή, ο κρατικός τομέας θα αποκτήσει σύντομα το πέμπτο τηλεοπτικό του κανάλι, την ΕΡΤ 4. 
Τα πάνε τόσο καλά οι τρεις άλλες ΕΡΤ και το κανάλι της Βουλής, που θα ήταν κρίμα να χαθεί μία τέτοια «ευκαιρία». 
Άντε και ΕΡΤ 5. 
Αν η ΕΡΤ 4 ασχολείται με τα αθλητικά, κάτι θα βρεθεί και για την ΕΡΤ 5…



Παρατηρώντας τους συναδέλφους μας δημοσιογράφους στην συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ, καταλαβαίνει κανείς πόσο ακόμη πιο χαμηλά μπορούμε να πέσουμε. 
Η θλιβερή εικόνα μιας συνέντευξης που οι δημοσιογράφοι κερνούσαν γλυκό του κουταλιού τον κ, Τσίπρα, αντί να του μεταφέρουν τις ερωτήσεις και τα άγχη των αναγνωστών τους ή των θεατών τους, είναι το κερασάκι στην τούρτα. 
Η απαξίωση του ελληνικού Τύπου δεν ήρθε μόνη της. Καλά τώρα! Να μην περιμένουμε την ΕΣΗΕΑ να βγάλει κάποια ανακοίνωση. Να μην σκίσουμε και κανένα καλτσόν…
Τι σχέση έχει το τέταρτο κανάλι της ΕΡΤ με την ξεφτίλα της ΔΕΘ; 
Είναι απλό! Σε λίγο δεν θα ακούει κανείς παρά μόνο την φωνή του Μαξίμου. Κι οι δημοσιογράφοι που θα έχουν ελπίδα να συνεχίσουν να βγάζουν το ψωμί τους από αυτή την δουλειά θα είναι υποχρεωμένοι να συμβιβαστούν. Να κάνουν μόνο τις «σωστές ερωτήσεις» προς τον κ. Πρωθυπουργό και τα στελέχη της κυβερνήσεώς του.
Δεν τους ενδιαφέρει αν η ακροαματικότητα της ΕΡΤ είναι χαμηλή, αν ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στο… Ράδιο Μόσχα. Εκείνο που τους καίει είναι να μην ακούγεται η φωνή των άλλων. Αν δεν αντέχει κανείς να ακούει ΕΡΤ, δεν τους ενοχλεί. Ας ακούει ANT1. Κι αν δεν μπορεί κι αυτό, ας κλείνει το κουμπί. Να μην βλέπει τίποτα. Δεν μπορεί! Όλο και κάποιο τεύχος της ραδιοτηλεόρασης θα πέσει στο μεταξύ στα χέρια του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: