Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εκλογές το πρώτο εξάμηνο του 2018 βλέπει κορυφαίος Ευρωπαίος πολιτικός

Αντίστροφα μετρά ο πολιτικός χρόνος για τον Τσίπρα και την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Αφού σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ιδιωτική συζήτηση ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ευρωπαίος πολιτικός, που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελληνική Οικονομία, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το εγχώριο πολιτικό σύστημα, στην Ελλάδα θα έχουμε Εθνικές Εκλογές μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018!...

...

Κομβικό σημείο αλλά και αφορμή για την διενέργεια πρόωρων εκλογών θα αποτελέσει η μη επιτυχής ολοκλήρωση της Τρίτης Αξιολόγησης.
Γεγονός που θεωρεί ως δεδομένο ο κορυφαίος Ευρωπαίος πολιτικός. Κυρίως γιατί η ολοκλήρωση της τελευταίας αλλά και πιο κρίσιμης Αξιολόγησης της εφαρμογής των Μέτρων των Μνημονίων, «τσακίζει» ότι απέμεινε ως πολιτικό αφήγημα για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αγγίζει δηλαδή τον βαθύ Δημόσιο Τομέα, που αποτελεί και τον σκληρό πυρήνα όσων ψηφοφόρων απέμειναν στον ΣΥΡΙΖΑ, διαλύει ότι απέμεινε όρθιο σε Ασφαλιστικό, Κοινωνικά Επιδόματα και Συντάξεις, και επιβάλει βίαιες αλλαγές στην Αγορά Εργασίας.
Σύμφωνα με την εκτίμηση του κορυφαίου Ευρωπαίου πολιτικού, εάν ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ,αποδεχτούν τους πολύ σκληρούς όρους και της τρίτης αξιολόγησης (που εκτός των παραπάνω αφορά και εμβληματικές ιδιωτικοποιήσεις Νερό κ.λ.π.) θα αυτοκτονήσει πολιτικά.
Για αυτό και θεωρεί πως ο δρόμος που θα επιλέξει ο Τσίπρας, θα είναι αυτός μιας «στημένης» σύγκρουσης (του γνωστού στυλ go back κυρία Μέρκελ κ.λ.π.) εκεί προς τα μέσα της ΄Ανοιξης του 2018, και πρόωρη προσφυγή στις κάλπες που θα τον διατηρήσουν σε ένα «αξιοπρεπή» ποσοστό – κάτω βεβαίως του 20%.
Παράλληλα την «καυτή πατάτα» των όσων έχει συμφωνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να διαχειρισθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος όπως ελπίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ θα έχει οριακή αυτοδυναμία, και έτσι ο Τσίπρας θα παραμείνει ζωντανός πολιτικά.
Οι «χαλαρές» μέρες για την κυβέρνηση Τσίπρα τελειώνουν με την ολοκλήρωση των Γερμανικών εκλογών, ο Γολγοθάς αρχίζει με την επιστροφή του ΔΝΤ και η κατάσταση είναι βέβαιο πως θα κλιμακωθεί σε βαθμό ασφυξίας λόγω τρίτης αξιολόγησης.
Όπως όλα δείχνουν, ο κορυφαίος Ευρωπαίος πολιτικός, που «βλέπει» και εκτιμά κάλπες στην Ελλάδα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018 θα «πέσει» πάλι μέσα.
Γιατί είναι ακριβώς το ίδιο πρόσωπο που προέβλεψε και εκτίμησε με απόλυτη ακρίβεια, τον τρόπο αλλά και το χρονοδιάγραμμα της πτώσης και της Κυβέρνησης Σαμαρά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: