Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: Τι αποκαλύπτει Τούρκος δημοσιογράφος [ΒΙΝΤΕΟ]

Τα βρώμικα σχέδια των Τούρκων για προβοκάτσια και πρόκληση θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο,που θα οδηγούσε σε πόλεμο Ελλάδα και Τουρκία, και στην με απώτερο στόχο να πληγεί η νεοεκλεγείσα τότε, κυβέρνηση Ερντογάν, αποκαλύπτει ο Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

Σύμφωνα με απόρρητα στοιχεία που βρίσκονται στην κατοχή του δημοσιογράφου η Τουρκία έχει εκπονήσει μία σειρά σχεδίων που περιλαμβάνουν τη δημιουργία «θερμού» επεισοδίου μέσω της ηθελημένης...
κατάρριψης τουρκικού μαχητικού που θα προκαλούσε τον θάνατο των χειριστών και θα έδινε κάθε λόγω στην Άγκυρα να προχωρήσει σε μεγάλης στρατιωτικής κλίμακας επιχείρηση.
Το σχέδιο αυτό με την επωνυμία «επιχείρηση Καταιγίδα», αποκάλυψε o Τούρκος δημοσιογράφος σε συνέντευξή του στον ANT1 αναφέροντας συγκεκριμένα:
«Η συνωμοσία ξεκίνησε το 2003 από τος τούρκικες μυστικές υπηρεσίες και τις μυστικές υπηρεσίες του στρατού,για να σπρώξει την Τουρκία σε μια αλυτρωτική προσέγγιση με μια γειτονική χώρα.
Τον Δεκέμβρη του 2002 υπήρχε σχέδιο να ξεκινήσει η Τουρκία πόλεμο με την Ελλάδα.
Υπηρχαν δύο διαφορετικά σενάρια σε αυτό το σχέδιο. Στο πρώο το ναυτικό θα προκαλούσε μια επίθεση σε μια από τις στρατιωτικές βάσεις σε κάποιο ελληνικό νησί.
Το Φεβρουάριο του 2003 σχεδίασαν να καταρρίψουν οι ίδιοι ένα τούρκικο αεροσκάφος εμπλέκοντας την Ελλάδα σε αερομαχία.
Επιλεγμένος Τούρκος πιλότος, θα πυροβολούσε τούρκικο μαχητικό και θα το απέδιδαν στους Ελληνες…», είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος Δημοσιογράφος Αμπτουλάχ Μποσκούρτ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: