Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017

Η χώρα καίγεται και ο Τσίπρας είναι εξαφανισμένος!

Κυριολεκτικά άφαντη εμφανίζεται η κυβέρνηση την ώρα που η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με τις μεγαλύτερες πυρκαγιές των τελευταίων ετών, με τη Ζάκυνθο και την Αττική να έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εκατοντάδες στρέμματα να έχουν γίνει στάχτη.

Παρ’ όλα αυτά, η κυβέρνηση και πρωτίστως ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είναι άφαντοι μπροστά στη μεγάλη κρίση. 
Από τη στιγμή που ξέσπασαν οι μεγάλες πυρκαγιές στη Ζάκυνθο από την Παρασκευή και το ανεξέλεγκτο μέτωπο στην Αττική από το μεσημέρι της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει εμφανιστεί, συνεχίζοντας τις διακοπές του... ενόψει του Δεκαπενταύγουστου. 
Καμία επίσκεψη στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καμία προσπάθεια ενεργοποίησης για να υπάρξει ένας υποτυπώδης συντονισμός.
Τα μόνα σημεία «ζωής», τέσσερα μηνύματα στο twitter το βράδυ της Κυριακής με τα οποία ενημέρωνε πως είναι σε επικοινωνία με τον Νίκο Τόσκα, δηλώνοντας εξ αποστάσεως τη στήριξή του στους πυροσβέστες που με κίνδυνο της ζωής τους προσπαθούσαν να ελέγξουν τις φλόγες.
Πάλι καλά λοιπόν που ο πρωθυπουργός μας ενημέρωσε για το αυτονόητο, ότι επικοινώνησε με τον αρμόδιο υπουργό. Ακόμα και αυτό αποτελεί είδηση.
Επιπλέον, η κυβέρνηση, αντί να αναλάβει τις ευθύνες της για την αργή απόκριση στην πυρκαγιά του Καλάμου και τον κακό συντονισμό του κρατικού μηχανισμού, κρύβεται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας και προτάσσει τη ρητορική του οργανωμένου σχεδίου εμπρηστών σε όλη τη χώρα με στόχο να δημιουργηθεί μία έκρυθμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: