Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

«Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά, τώρα που έμαθε τι σημαίνει αριστερά»

Σχετική εικόναΓράφει ο Blood
Επιτέλους ήρθε να κυβερνήσει η αριστερά και «καθάρισε» το τοπίο. Επίσης «καθάρισε» το ποινικό μας μητρώο και απεκατεστάθη η αλήθεια.
43 χρόνια, από το 1974, όποτε ή όπου υπήρχαν ευρύτερες πολιτικές συζητήσεις γνώριζα ότι από τις πρώτες κουβέντες που θα ξεστόμιζα, θα με χαρακτήριζαν αμέσως και θα με εκφώνιζαν φασίστα!!! Ο λόγος; Δεν ταυτιζόμουν με τις δικές τους αριστερές ή σοσιαλιστικές τους απόψεις, οπότε η οποιαδήποτε αντίθετη άποψη ήταν φασιστική…
 Ήμουν δεξιός, άρα αυτομάτως πέρναγα στην κατηγορία του φασίστα.
Με το που ξεκινούσε μια κουβέντα, μια οποιαδήποτε κουβέντα και έβλεπαν από τις πρώτες λέξεις ότι δεν είσαι «δικός» τους, αμέσως έμπαιναν οι διαχωριστικές ετικέτες. Αυτός προοδευτικός δημοκράτης ανθρωπιστής, ο άλλος,  δεξιός οπισθοδρομικός φασίστας. Όλα αυτά επί 43 χρόνια. Βέβαια από πάντα ίσχυε αυτός ο διαχωρισμός, αλλά εγώ προσωπικά το βίωνα από το 1974.
Πέρασαν όμως τα χρόνια και η αλήθεια, ήρθε μόνη της να λάμψει και να αποκαταστήσει την αλήθεια. Η αλήθεια όμως, όπως πάντα, έχει και το τίμημα της. Ήρθε η αριστερά στην εξουσία και απεδείχθη ότι τους ρόλους που μοίραζαν οι ίδιοι επί τόσα χρόνια, ήταν όχι μόνο ψεύτικοι αλλά και οι ακριβώς αντίθετοι. Η αλήθεια έλαμψε, η αλήθεια απεκατεστάθη. Εμείς δεξιοί μεν αλλά έντιμοι δημοκράτες και φιλήσυχοι, αυτοί αριστεροί δε, αλλά σκληροί φασίστες ψεύτες και λαοπλάνοι. Άργησε, αλλά έβαλε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση.
Βέβαια αυτό ήταν γνωστό πολλά χρόνια πριν σε κράτη και έθνη όπου είχε κυβερνήσει η αριστερά. Το βλέπαμε και το λέγαμε, το φωνάζαμε. Ο Ελληνικός λαός όμως δεν μας άκουγε και τους πίστεψε. Τους έφερε στην εξουσία και ευτυχώς,  για να «αποκαταστήσουν» την λαϊκή δικαιοσύνη και την δημοκρατία που τόσα χρόνια τους υπόσχονταν αυτοί και αντί αυτού έκαναν τα εντελώς αντίθετα. Έτσι κατάλαβαν με ποιους έχουν να κάνουν, ποιοι έχουν ολοκληρωτικές τάσεις, ποιοι τους έλεγαν την αλήθεια, ποιοι είναι οι φασίστες και ποιοι οι Δημοκράτες.
«Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά, τώρα που έμαθε τι σημαίνει αριστερά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: